GS destek paketi al Turkcell uygulamaları kazan

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
GS destek paketi al Turkcell uygulamaları kazan
Sarı Kırmızı Destek Paket’leri; takımı zaferleriyle tarih yazarken, bitmek bilmeyen desteğiyle tarihe geçen Galatasaray taraftarına yakışacak ayrıcalıklı bir destek programıdır.Tarifene ek olarak alabileceğin 5 TL, 7 TL ve 9 TL’lik destek paketlerinden birisini seçerek takımına desteğini göster.Sarı Kırmızı Destek Paketleri’yle Galatasaray’a destek
sağlarken, ücretsiz Turkcell uygulamaları, hediye forma
ve maç biletlerini sen de kazanabilirsin!
Sarı Paket
Turkcell'den Sarı Kırmızı Destek Paketi'ni al, hem Galatasaray kazansın hem sen kazan. Turkcell uygulamalarından hediye maç biletine, sana özel birçok ayrıcalıktan faydalan.
Tüm Turkcell ses hattı müşterileri mevcut paketllerine ek olarak Sarı Paket'ten yararlanabilir. Sarı Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 100 dakika ve Fizy’den seçili radyoları dinleme verilecektir. Paket bitiminde müşteride başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket dahilinde verilen ve kullanılmayan faydalar bir sonraki döneme devretmez. Müşteri Paket üyeliğini iptal etmediği sürece her ay otomatik olarak yenilenecektir. Paket faydaları 3. kişilere devredilemez. Turkcell’in kampanya şartlarında değişiklik hakkı saklıdır. Sarı Paket vergiler dahil 5 TL’dir.
GS5 yaz 2200’a gönder

Kırmızı paket
Tüm Turkcell ses hattı müşterileri mevcut paketllerine ek olarak Kırmızı Paket'ten yararlanabilir. Kırmızı Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 250 dakika, Fizy’den seçili radyoları dinleme ve Çalarken Dinlet servisi verilecektir. Paket bitiminde abonede başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket dahilinde verilen ve kullanılmayan faydalar bir sonraki döneme devretmez. Müşteri Paket üyeliğini iptal etmediği sürece her ay otomatik olarak yenilenecektir. Paket faydaları 3. kişilere devredilemez. Turkcell’in kampanya şartlarında değişiklik hakkı saklıdır. Kırmızı Paket vergiler dahil 7 TL’dir.
GS7 yaz 2200’a gönder

Şampiyon paket
Tüm Turkcell ses hattı müşterileri mevcut paketllerine ek olarak Şampiyon Paket'ten yararlanabilir. Şampiyon Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 500 dakika, Fizy’den seçili radyoları dinleme, Çalarken Dinlet servisi, Goller Cepte Standart Paketi ve Lifebox Hoş Geldin Paketi (5GB saklama alanı) verilecektir. Paket bitiminde abonede başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket dahilinde verilen ve kullanılmayan faydalar bir sonraki döneme devretmez. Abone Paket üyeliğini iptal etmediği sürece her ay otomatik olarak yenilenecektir. Paket faydaları 3. kişilere devredilemez. Turkcell’in kampanya şartlarında değişiklik hakkı saklıdır. Şampiyon Paket vergiler dahil 9 TL’dir.
GS9 yaz 2200’a gönder
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
520
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
553
Doğuş Pertez
yeumyang
Cevap
4
Görüntüleme
841
Samizel Destan
Buğra
Cevap
8
Görüntüleme
7K
PALA.


Üst Alt