Turkcell Bug'da kaldı :) :)

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Bug'da kaldı :) :)

Evet bugun Turkcelli bugda biraktim telefinumda tl olmasina ragmen internete giriyorum tl gitmiyor. -0.86 mb anlamadim gitti :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq

muxo

muxo

Üye
merak etme turkcell hatanın farkına varınca kullandıgın mb bedellerini teker teker bakiyenden çeker. benim başıma geldi. sonra hattımdan kestiler

• Beğen
Tepkiler: xmustx
messevim

messevim

Üye
merak etme turkcell hatanın farkına varınca kullandıgın mb bedellerini teker teker bakiyenden çeker. benim başıma geldi. sonra hattımdan kestiler
4 sene önce benim de başıma geldi. Paketim vs olmadığı halde yaklaşık bir ay internete bedava bağlandım. Ama sonrasında hiçbirşey kesmediler benden .

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
4 sene önce benim de başıma geldi. Paketim vs olmadığı halde yaklaşık bir ay internete bedava bağlandım. Ama sonrasında hiçbirşey kesmediler benden .
Hmm umutluyum kesmemelerinden :)

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Vay vicdansz nasıl yaptn :confused:

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yarın bakiyenden tl leri çekince sen bugda kalmada :ehe

• Beğen
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Turkcell çok kinci :D vodafone da öyle bişey görmedim ama. Adamlar bonkör :D arada bedava net bile veriyolar

• Beğen
Tepkiler: muammersefa
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
ben internet paketi+kontor yokken faceye bedava giriyodum :D bişeyde çekmediler :D

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
TL yüklemezse nolur?

mehmetnuri327

Üye
Bn 16 mb hızı bir ay nasıl kullanılır yöntemini biliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt