Turkcell benden fazla para alacak....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell benden fazla para alacak....
s.a arkadaşlar kolay gelsin 3 ay önce ben 3ay bedavalı 120dakika her yöne paket aldım normalde bana 3 ay fatura gelmemesi lazım ben de ona üye olurken ilk önce 60dakikalık seçmiştim 2 ay 60 dakika kullandım 60 dakikayıda geçtiğim için fatura geldi daha sonra müşteri hizmetlerine telefon açtım 120dakika yapmak istiyorum dedim daha sonra dediler tamam fatura kesim tarihinden sonra 120dakika oalcak dedi 120dakikayı geçmezseniz fatura gelmeyecek dedi bu ay bende dün akşam eve bir gittim bir baktım mesaj gelmiş telefona bu ayki toplam borcunuz 33,00Tl şimdi ben ne yapayim bu turkcelli ne önerirsiniz müşteri hizmetlerini aradım dün akşam 22,00 sıraları açan olmadı...

• Beğen
Tepkiler: cepmatik ve Mr-Trojan

sweety_boy_43

Üye
Sikayetvar.com a yaz.snra senle müstri hzmtlri irtbata geçer

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
Sikayetvar.com a yaz.snra senle müstri hzmtlri irtbata geçer

Ya şimdi şikayetvar a üye oldum fakat şikayet yaz diyorum şifre istiyor şifremi giriyorum ama aynı ekran çıkıyor karşıma yani şifre yanlış sanırım ama doğru girdiğime eminim...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Artık o fatura kesildi ise alır.

maxitr

maxitr

Üye
nedeseniz haklısınız valla bilmem ne yaparsınız !!!!!!! asarmısınız kesermisiniz!!!!!! allah yardımcın olsun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Artık o fatura kesildi ise alır.

Yanlışın var doğuş. Eğer haklı bulunursa fatura ödenmediği sürece ücret faturadan düşülür. Ödenmiş olsa bile gelecek faturadan düşülür. Yeterki haklı çıkın. Bana bir seferinde 90 tl fatura gelmişti, aslında suçlu bendim ama 2 gün için bana verilen 8 saat hemde 21tl, şikayet yaptım haklı buldular ve faturayı 70tl ödedim. Ama kayıtlarda hala 90 tl gözüküyor ama önemli değil :)

Kardeşim sen şikayetini yap beşini bırakma sonunda haklı çıkarsan bu parayı ödemezsin.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam müşteri hizmetlerini aradım 22,30 civarı 20 dakika öyle bekledim açsınlar ben biliyorum dedim neyse açtılar açar açmaz azarladım zaten eğer kayır altına alınmasa ben daha neler söliyecektimde daha sonra böle böle bir durum var dedim daha sonra bakıyoruz beyfendi şuan sistem hata veriyor dedi bende hep öle olur dedim siz haksız çıktınımız hep sorunlu olur dedim sistem tamam beyfendi biz sizler için buradayız felan dedi daha sonra olayda ben haklı çıktım tabiki tam sonuç gelmedi ama yarın mesaj yoluyla bildirmeleri lazım 48 saat içinde mesaj gelecek dedi bakalım bekliyorum inşallah haklı çıkarımda o zaman görürüm ben onları...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sms yerine büyük ihtimal seni ararlar, öyle bilgi verirler. Çünkü 30tl söz konusu. Beni 21tl için aramıştılar, seni de arayabilirler. Haberin olsun.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam 48 saat oldu bende aradım dedim böyle böyle bana herhangi bir bilgi gelnedi dedim beyfendi şuan sistemler çok yoğun dedi o yüzden gecikmeler oluyor size mutlaka ama mutlaka haber edeceğiz çünkü önemli bir konu dediler ben de tamam ii akşamlar dedim kapattım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt