ibrahimdevrim
Üye
Nedense oyle oldu pc basina gecmez oldum![]()
kaç gündür kullanıyorsun bu paketi ? hızı nasıl düşmedimi gerçekten?
bizi bilgilendir arada sırada.
Nedense oyle oldu pc basina gecmez oldum![]()
Paket 16sinda bitiyo. Ya 20 mb hemen bitti zaten hiz dustu o gun daha nete girmedim. Ertesi gun denedim gayet hizli giriyodu 3G edge olayini da o an anladim. Kalan 0.27 mb yaziyo yaklasik 10 gb kullandim ama o 0.27 mb hala bitmedikaç gündür kullanıyorsun bu paketi ? hızı nasıl düşmedimi gerçekten?
bizi bilgilendir arada sırada.

Paket 16sinda bitiyo. Ya 20 mb hemen bitti zaten hiz dustu o gun daha nete girmedim. Ertesi gun denedim gayet hizli giriyodu 3G edge olayini da o an anladim. Kalan 0.27 mb yaziyo yaklasik 10 gb kullandim ama o 0.27 mb hala bitmedi![]()

bende de kalan 0.27mb yazıyo ama yavaş![]()
Cihazinda 3G baglantisi var mi
evet n73 kullanıyorum 3g çekiyor
Paket 16sinda bitiyo. Ya 20 mb hemen bitti zaten hiz dustu o gun daha nete girmedim. Ertesi gun denedim gayet hizli giriyodu 3G edge olayini da o an anladim. Kalan 0.27 mb yaziyo yaklasik 10 gb kullandim ama o 0.27 mb hala bitmedi![]()

10GB mı kullandın, ooo napmışsın sen ya, ve hala hız düşmedi öyle mi ?![]()

pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.
Arkadaşlar bende aldım bu paketten bu akşam ve hemen 80 MB'lık dosya indirmeye başladım. 20 MB kotayı doldurdum ve hızım hala düşmedi, hemen sizlere kanıtlı olarak printscreen resmi atiyorum
ilerleyen zamanlarda bilgi verirmisin arkadaşım.aga8899@ nazar değdi heralde, benimde hız yavaşladı. sadece tek işe yarayan noktası; telefondan nimbuzza girmek. başkada bir halta yaramıyor. turkcell yine tuzaklara baslamis, paket bitti hemen diger internet paketlerinin reklamini yapti, cok cakal bunlar ya.