Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaş protesto yapsan ne olacak adamlar sınırsız dememişki 3 tl ye 20mb demiş 20 mb bitince tl niz gitmemesi için paket aşımsız demiş her ne kadar sınırsız olduğunu biz bilsekte turkcellin yaş tahtaya basmayacagını bilmemiz gerekir aslında yinede bi denemek lazım 3 tl nedir ki

tiesto_27

Üye
arkadaşlar ilk sayfada başka bir arkadasda aynı olaydan bahsetmiş ama benimde hızım düşmedi..önce telden takıldım biraz sonra wirless sorun çıkardı telefondan laptopla nete bağlandım hızım 460kbps falandı 20 mb hemen geçtim tabi ama bir düşme falan olmadı..şimdi 100 mb dayanmış durumda hala460kbps hicbir düşme falan yok, endişeleniyorum yahu bu türkcell sonradan bir kazıK sokmasın. :S

atek59

Üye
hızı düşmeyen arkadaş hattın kontorlümü faturalısa durum sakat olabilir.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hız düşmemesi olayı,güvenli değil.Bence güvenip devam etmeyin.Paketteki hız 20 mbdan sonra çekilir gibi olmuyor.Şunu yazmak isterim Mobil tv paketi olanlar bu 20 mbtan önce takılmadan tv izlerken,paket 20 mbdan sonra takılır hale geliyor.Arkadaş bu durumu yaşadı,ve paketi iptal etti.

aga8899

Üye
cidden hızlımi 20mb den sonra.?benim 9tl ye 1gb paket bitsin deneyecem.

futbol123

futbol123

Üye
5kpps mi dalga geçiyorlar insanlarla 5kkps ile google a 5dk da girersin :D en iyisi avea hız 2gb tan sonra 128kpps ye düşüyor :)

famemonster16

famemonster16

Üye
Hız düşünce opera mobile'de opera turboyu açın biraz daha hızlanıyor :D

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bu paketi telefonu modem olarak tanıtıp pc'de kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda ? Pc'den internete girerken nasıl acaba hız?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bilgisayardan kullanan varsa hız testi bekliyoruuz :D Acaba diyorum göstermelik mi 5 kbps yazdılar ? Millet hemen dadanmasın diye..

tiesto_27

Üye
Bilgisayardan kullanan varsa hız testi bekliyoruuz :D Acaba diyorum göstermelik mi 5 kbps yazdılar ? Millet hemen dadanmasın diye..

Test ettim pcden 0.25 Mbps download çıktı.. 0.15Mbps upload hat kontorlu ve 2 gündür kullanıyorum yani limiti 10 dakkada aşmama rağmen hız falan düşmedi.. :D başkasıda denesin bendemi sorun var hayır turkcell bi kıllık yapacak diye endişe ediyorum..:D

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Test ettim pcden 0.25 Mbps download çıktı.. 0.15Mbps upload hat kontorlu ve 2 gündür kullanıyorum yani limiti 10 dakkada aşmama rağmen hız falan düşmedi.. :D başkasıda denesin bendemi sorun var hayır turkcell bi kıllık yapacak diye endişe ediyorum..:D

Arkadaşım internet paketim olmasa hemen alıp deneyeceğim ama Turkcell'in 4GB olarak paketini kullanıyorum hem cepte, hemde bilgisayarda.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar turkcell hiçbir zaman kuru sıkı atmamıştır, intikamını er yada geç alır, aman faturalarınıza dikkat edin !

bll993

Üye
5kbps mi turkcell dalga geçior bu hızla sayfa acilmaz zaman aşimina ugrar .50kbps oolmasın 5kbps mi 1kbps yaparlar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
30 gün boyunca toplam
20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır diye dipnot bırakmışlar bide utanmadan. lan 5 kpbs ne demek ya? yıl 2012, hala adam gibi kampanyalar çıkaramadılar ya, gözün doysun be turkcell. gsm operatörleri kadar halkı sömüren başka bir oluşum yoktur yeminlen.

o değilde bir insana 20 MB internet 30 gün nasıl yeter ?

günde 1MB kullansan bile 20 gün anca yeter? Ki 1MB'la google'a bile giremezsin.

GERÇEKTEN KOMİKSİN TURKCELL. pardon yanlış yazdım SÖMÜRÜCELL!

:oke::alkis

----------Eklendi @ 03:32:32 ---------- Yazıldı @ 03:29:01 ----------

arkadaşlar 20mb den sonra telefondan google bile girmem yaklaşık opera ile 30saniyemi aldı:) google play e zaten girmedi:)baglantı zaman aşımına ugradı dedi. düşünün yani o kadarki yavaş.Turkcell herzamanki gibi kelegini attı olan bizim 3tl ye oldu :D

asigsasi

asigsasi

Üye
kesinlikle almayın mobil tv nin hızınıda etkiliyor

sa2000

Üye
Bu internet paketini kota aşınca 3g yerine edgede kullanınca hız nasıl oluyor