20mb geç ondan sonra yavaşlıyo.yo bence yavaş değil bilgisayarda modem olalak kullanıyorum 133 kb indirme hızı sayfala 3 4 sanıyede açılıyor bence çok iyi bi kampanya
bende 60mb kadar hızlıydı sonra yavaşladı.hız düşene kadar güzel ama hız düşünce çok kötübende internet paketim bitsin şu paketi alıp pcde deneyeceğim merak ettim bana hızı nasıl gelecek acaba![]()
hız düşene kadar güzel ama hız düşünce çok kötü

pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.Dostum pc'de kullansam ben bunu; facebook,ekşisözlük,forum falan takılmak için idare etmez mi, yani iş görmez mi? video falan seyretmek gibi bir amaç içerisinde değilim zaten![]()
pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.
7 GB indirme yaptim hala hiz![]()
yuh benimki 60mb oldu yavaşladı.
bravo turkcell 
geçte olsa hız düştü.ama telefondan kullanınca hız idare ediyor.pc de online oyun oynanıyor(silkroad online) hiç yoktan iyi bence.biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu tabi.
77mb olmuş.60mb kadar hızlıydı.17mb yavaş.alalı 5gün oldu.bir ay boyunca indirme yapsanız 1 gb indiremezsiniz. Iddia ediyorum
---------- Eklendi @ 10:36:50 ---------- Yazıldı @ 10:34:51 ----------
hesapladım bu hız ile bir ay boyunca indirme yapsanız aralıksız tabi. 324 mb indirirsinizbravo turkcell
---------- Eklendi @ 10:40:48 ---------- Yazıldı @ 10:36:50 ----------
Kaç ile indiriyor?
çatır çatır indir.Benim 1 ay doldu sayilir ama dusus yok. Edge hiziyla girmiyo gibi bisey ama 3G ile pcde 350 kpbs ile indiriyo

bir ay boyunca indirme yapsanız 1 gb indiremezsiniz. Iddia ediyorum
---------- Eklendi @ 10:36:50 ---------- Yazıldı @ 10:34:51 ----------
hesapladım bu hız ile bir ay boyunca indirme yapsanız aralıksız tabi. 324 mb indirirsinizbravo turkcell
---------- Eklendi @ 10:40:48 ---------- Yazıldı @ 10:36:50 ----------
Kaç ile indiriyor?
Benim 1 ay doldu sayilir ama dusus yok. Edge hiziyla girmiyo gibi bisey ama 3G ile pcde 350 kpbs ile indiriyo
valla şanslısın o zaman.gerçekten hız hiç düşmedimivalla şanslısın o zaman.
Nedense oyle oldu pc basina gecmez oldumgerçekten hız hiç düşmedimivalla şanslısın o zaman.

sen aldınmi bu paketi sende hızı nasıl aldıysan.