Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
hiç begenmıyorum türkcell

aga8899

Üye
hızı yavaşta olsa ben telde kullanıyorum.siz hiç kullanamıyormusunuz?

diegoarvarez

Üye
yo bence yavaş değil bilgisayarda modem olalak kullanıyorum 133 kb indirme hızı sayfala 3 4 sanıyede açılıyor bence çok iyi bi kampanya

aga8899

Üye
yo bence yavaş değil bilgisayarda modem olalak kullanıyorum 133 kb indirme hızı sayfala 3 4 sanıyede açılıyor bence çok iyi bi kampanya
20mb geç ondan sonra yavaşlıyo.:) bende 60mb kadar hızlıydı sonra yavaşladı.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
bende internet paketim bitsin şu paketi alıp pcde deneyeceğim merak ettim bana hızı nasıl gelecek acaba :)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
hız düşene kadar güzel ama hız düşünce çok kötü

Dostum pc'de kullansam ben bunu; facebook,ekşisözlük,forum falan takılmak için idare etmez mi, yani iş görmez mi? video falan seyretmek gibi bir amaç içerisinde değilim zaten :)

aga8899

Üye
Dostum pc'de kullansam ben bunu; facebook,ekşisözlük,forum falan takılmak için idare etmez mi, yani iş görmez mi? video falan seyretmek gibi bir amaç içerisinde değilim zaten :)
pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.

• Beğen
Tepkiler: phasan
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.

hmm anladım, ben internet paketim bitsin alıp bi denemeyi düşünüyorum merak ettim

asigsasi

asigsasi

Üye
ben 3 :tl: ye aldım pişman oldum sizde alıp pişman olmayın

maklube

Üye
7 GB indirme yaptim hala hiz :D

aga8899

Üye

sdkmc

Üye
bir ay boyunca indirme yapsanız 1 gb indiremezsiniz. Iddia ediyorum :)

---------- Eklendi @ 10:36:50 ---------- Yazıldı @ 10:34:51 ----------

hesapladım bu hız ile bir ay boyunca indirme yapsanız aralıksız tabi. 324 mb indirirsiniz :) bravo turkcell :)

---------- Eklendi @ 10:40:48 ---------- Yazıldı @ 10:36:50 ----------

geçte olsa hız düştü :(.ama telefondan kullanınca hız idare ediyor.pc de online oyun oynanıyor(silkroad online) hiç yoktan iyi bence.biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu tabi.

Kaç ile indiriyor?

aga8899

Üye

hesapladım bu hız ile bir ay boyunca indirme yapsanız aralıksız tabi. 324 mb indirirsiniz :) bravo turkcell :)

Kaç ile indiriyor?
77mb olmuş.60mb kadar hızlıydı.17mb yavaş.alalı 5gün oldu.

maklube

Üye
Benim 1 ay doldu sayilir ama dusus yok. Edge hiziyla girmiyo gibi bisey ama 3G ile pcde 350 kpbs ile indiriyo

aga8899

Üye
Benim 1 ay doldu sayilir ama dusus yok. Edge hiziyla girmiyo gibi bisey ama 3G ile pcde 350 kpbs ile indiriyo
çatır çatır indir.:)

---------- Eklendi @ 16:48:19 ---------- Yazıldı @ 16:45:35 ----------

Kaç ile indiriyor?

pc de denemedim de telde 1kb felan saniyede

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
sen aldınmi bu paketi sende hızı nasıl aldıysan.

daha almadım, şuanki 4 gb paketim 10 nisanda yani yarın bitiyor, bitsin hemen alıp deneyecem. şans banada vurur hız düşmezse gel keyfim gel :)