Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

maklube

Üye
kaç gündür kullanıyorsun bu paketi ? hızı nasıl düşmedimi gerçekten?

bizi bilgilendir arada sırada.
Paket 16sinda bitiyo. Ya 20 mb hemen bitti zaten hiz dustu o gun daha nete girmedim. Ertesi gun denedim gayet hizli giriyodu 3G edge olayini da o an anladim. Kalan 0.27 mb yaziyo yaklasik 10 gb kullandim ama o 0.27 mb hala bitmedi :D

aga8899

Üye
Paket 16sinda bitiyo. Ya 20 mb hemen bitti zaten hiz dustu o gun daha nete girmedim. Ertesi gun denedim gayet hizli giriyodu 3G edge olayini da o an anladim. Kalan 0.27 mb yaziyo yaklasik 10 gb kullandim ama o 0.27 mb hala bitmedi :D

bende de kalan 0.27mb yazıyo ama yavaş:)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

10GB mı kullandın, ooo napmışsın sen ya, ve hala hız düşmedi öyle mi ? :)

aga8899

Üye
keşke bizimkide hızlı olsaydı :(

phasan

phasan

Üye
pc de olmuyo ya .çok yavaş.ben beğenmedim.ama telefonda idare eder gibi.vodafone aylık cep netten daha kötü.

vodafone 8 ile 15 kbs arası degışıyor hızı türkcell hızı 5 kbs

sevilhatay

Üye
komik

aga8899

Üye
ya bu paket ile turkcell vinn modemle internete bağlanabilirmiyiz.

---------- Eklendi @ 18:18:59 ---------- Yazıldı @ 16:48:15 ----------

bilen yokmu

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Arkadaşlar bende aldım bu paketten bu akşam ve hemen 80 MB'lık dosya indirmeye başladım. 20 MB kotayı doldurdum ve hızım hala düşmedi, hemen sizlere kanıtlı olarak printscreen resmi atiyorum :)

aga8899

Üye
Arkadaşlar bende aldım bu paketten bu akşam ve hemen 80 MB'lık dosya indirmeye başladım. 20 MB kotayı doldurdum ve hızım hala düşmedi, hemen sizlere kanıtlı olarak printscreen resmi atiyorum :)

süper :) ilerleyen zamanlarda bilgi verirmisin arkadaşım.

---------- Eklendi @ 22:17:52 ---------- Yazıldı @ 22:11:38 ----------

bende de 60mb kullanana kadar hızlıydı.60mb den sonra yavaşladı.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
aga8899
@ nazar değdi heralde, benimde hız yavaşladı. sadece tek işe yarayan noktası; telefondan nimbuzza girmek. başkada bir halta yaramıyor. turkcell yine tuzaklara baslamis, paket bitti hemen diger internet paketlerinin reklamini yapti, cok cakal bunlar ya.

aga8899

Üye
aga8899
@ nazar değdi heralde, benimde hız yavaşladı. sadece tek işe yarayan noktası; telefondan nimbuzza girmek. başkada bir halta yaramıyor. turkcell yine tuzaklara baslamis, paket bitti hemen diger internet paketlerinin reklamini yapti, cok cakal bunlar ya.

geçmiş olsun.sende msnye felan gir telden benim gibi.opera mobile yada mini ile internete girersen daha iyi olur sayfalar biraz hızlı açılır.

aga8899

Üye
vinn ile kullanılırmi bu paket.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Valla nimbuzzda whatsapp'ta gayet iyi calisiyor

aga8899

Üye
vinn 3g modemle kullanıyomu.bilen yokmu.