Turkcell Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20 MB'dan Sonra Hız 5 Kbps)

Sponsorlu Bağlantılar

maklube

Üye
3G kapsama alanlarinda hiz dusmuyo bende

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Kimisi diyo hız düşüyor, kimisi diyor düşmüyor :D

asigsasi

asigsasi

Üye
ben denedim hız acayip düştü ve mobil tv nin de hızı düştü bende hemen iptal ettim

metal-23

metal-23

Üye
Sadece sahtekarlık 5kb hızla hiçbir siteye bağlanmak mümkün değil. Yine bir klasik Turkcell sahtekarlığı!! Vodafonedan ayda 8tl ye sınırsız interneti de kullanıyorum ama ordaki hız düşmesi pek etkilemiyor. Yaşasın VODAFONE!!!!

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

aga8899

Üye
şimdi düşüyomu hız düşmüyomu.telefonda kullanırken hız idare edermi.?

ishak18

ishak18

Üye
Vodafon 96 k'ye düşürünce millet müşteriyle dalga geçiyor diyordu turkcellin düşürdüğü hız'a ne demeli :D

phasan

phasan

Üye
Sadece sahtekarlık 5kb hızla hiçbir siteye bağlanmak mümkün değil. Yine bir klasik Turkcell sahtekarlığı!! Vodafonedan ayda 8tl ye sınırsız interneti de kullanıyorum ama ordaki hız düşmesi pek etkilemiyor. Yaşasın VODAFONE!!!!

bence türkcel sahtekar degıl 3 tl daha ne beklıyorsunuz ki bizim millet ucuz olacak hep 3g hızında olsun diyor bu hız türkiyede olmaz

aga8899

Üye
ben alamadımki paketi.mesaj gönderdim 2222ye. facebook paketi olanlar alamaz diye mesaj geliyo.ama benim facebook paketim yokki :)

aga8899

Üye
turkcell in beleş verdiği 100mb internet varmış o yüzden alamıyomuşum.:)100mb bitince yapalım bakalım nasılmış turkcellin sınırsız interneti.

phasan

phasan

Üye
kullananlar guzel degıl dıyor

rapman

rapman

Üye
20 MB için 3 lira fazla ;) geçenlerde 100 MB'ı 5 liraya 250 MB'ı da 7 liraya veriyorlardı...

aga8899

Üye
20 MB için 3 lira fazla ;) geçenlerde 100 MB'ı 5 liraya 250 MB'ı da 7 liraya veriyorlardı...
oda fazla 1ay önce 1gb 9tl idi turkcellde.ama 3tl ye sınırsız hızı düşük olsada sınırsız neticede denemek için uygun fiyat.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
20 mb harca harca bitmez

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bu paket internette dolaşmak,bir şeyler indirmek yada sömürmek için kesinlikle değil.Telefonda internet olsun amacıyla yapılmış bir paket.Ebuddy güzel çalışıyor orası başka.

sedtere

Üye
boşuna vodafone demiyoruz.turkcell adamı resmen enayi yerine koyuyor.:nono:milliyetçilik adı altında milletini kazıklıyor şerefsizler.türkcellilere acıyorum.böyle şerefsizlere tek kuruş vermeyin.yaptığı yardımları bile reklam ve çıkar amaçlı yapıyor.bunları yazıyorum ama dedikodusunu yapmak için değil bilinçlendirmek için.hadi eyvallah...

aga8899

Üye
az önce yaptım 3 tl ye 42mb oldu hız bnce gayet iyi.ilerde düşermi orasını bilemem şimdi çok süper bnce gayet güzel geziliyo. turkcell hiç bi işi tam yapamıyo beceremiyo eline yüzüne bulaştırıyo hız düşürmeyi bile becerememiş :D :D

aga8899

Üye
geçte olsa hız düştü :(.ama telefondan kullanınca hız idare ediyor.pc de online oyun oynanıyor hiç yoktan iyi bence.biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu tabi.