Turkcell AYDA 3 TL'ye SINIRSIZ INTERNET protestosu!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmu

Üye
adamlar dalga geçiyor hangi çağda yaşıyoruz taş devrinde bile bundan daha hızlı giriyordur ...

---------- Eklendi @ 11:03:07 ---------- Yazıldı @ 10:59:47 ----------

birde ahım şahım bir reklam zannedersin uzayda yaşam kurmuşlar abonelerine ..

technicker

technicker

Üye
Selam ben İnternet. Tanışalım mı ?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
opera Mobile ile biraz iş görüyor gibi bu ama yine yavaş yine yavaş. 5 lira yap sunu yada 8lira yap ama hızı biraz yükselt be abi

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Ben vodafon ve turkcell iki operatör hattı kullanıyorum ikisinde ki net hızını kontrol ettim vodafon hızı düşse dahi yinede çok hızlı turkcel ise hızı düştüğü an o kadar yavaş ki boşu boşuna turkcel den net paketi almayın çok yavaş bu turkcel adam gibi ne zaman internet çıkaracak bilmiyorum

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ortada dunya devlerinden oldugunu iddia eden bir sirketin pintiligi bu kadar olur

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Şu turkcelli savunan arkadaşlar avrupadaki operatörlerin fiyatlarına ve verdikleri hizmete bakın sonra gelin yorum yapın.

Devir öyle bir değişmişki arkadaş artık yeter dolandırılmayalım,kazıklanmayalım hakkımızı savunalım tepkimizi gösterelim diye konu açmış destek olacağınıza köstek oluyorsunuz sizin gibilere kazıklanmak haktır.

Arkadaşlar turkcell protestodan vs den anlamaz yapacağınız şey çok basit taşıyın numaralarınızı olsun bitsin siz kaybedeceğinize turkcell kaybetsin.

Turkcell in global bilgi isminde bir şirketi vardır global bilgi genel olarak çağrı merkezini kontrol eder ( müşteri hizmetleri) bu bölümde çalışan en az 100 kişi tanırım içlerinde üst düzey yöneticide vardır alt kademeden çalışanda müşteriler hakkında konuştukları kelimeleri duysanız telefonlarınızı kafalarında parçalarsınız.

Turkcellde müşteriye verilen değeri yukarıda yazdıklarımdan hesap edin artık.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Şu turkcelli savunan arkadaşlar avrupadaki operatörlerin fiyatlarına ve verdikleri hizmete bakın sonra gelin yorum yapın.

Devir öyle bir değişmişki arkadaş artık yeter dolandırılmayalım,kazıklanmayalım hakkımızı savunalım tepkimizi gösterelim diye konu açmış destek olacağınıza köstek oluyorsunuz sizin gibilere kazıklanmak haktır.

Arkadaşlar turkcell protestodan vs den anlamaz yapacağınız şey çok basit taşıyın numaralarınızı olsun bitsin siz kaybedeceğinize turkcell kaybetsin.

Turkcell in global bilgi isminde bir şirketi vardır global bilgi genel olarak çağrı merkezini kontrol eder ( müşteri hizmetleri) bu bölümde çalışan en az 100 kişi tanırım içlerinde üst düzey yöneticide vardır alt kademeden çalışanda müşteriler hakkında konuştukları kelimeleri duysanız telefonlarınızı kafalarında parçalarsınız.

Turkcellde müşteriye verilen değeri yukarıda yazdıklarımdan hesap edin artık.

taşıdım zaten numaramı vodafona

wanted52-55_52

Üye
bende avea kullanıyorum sınırsız internet 2 gb den sonra 128 kb düşüyo 128 olduğu halde bile dakilarca bekliyorum sayfaya geçişlerde 5 kb olduğunu düşünemiyorum bile vah türkcell e vah

ali0503

ali0503

Üye
Geçin vodafona rahat edin ayda 7 tl 250 mb cepnet paketi var paket bittikten sonrada 96 kbps ile sinirsiz internet hızı daha ne olsun.turkcell gibiv 20mb tan sonra 5kbps degil.bu gidisle eskisi gibi millet vodafone hucum eder en fazla turkcell kaybeder.

semihguney

semihguney

Üye
şikayet boş iş . Herkez turkcellden vazgeçse daha mantıklı

tekgöz38

tekgöz38

Üye
ben vaz geçmem 6tl sınırsız net var.hız kısıtlamasıda yok.

bigstormx

Üye
protesto edilecek birşey yok bence.. beğenmezseniz nn fazla operatör değiştirirsiniz.

night_walker_18

Üye
Yazılanların hepsini okumadım onun için kusuruma bakmayın. Okuduklarımdan yola çıkarak diyebileceklerim;
1- 2000 yılından beri Turkcell kullanıyordum. Ta ki bu yıl ortasına kadar. Zaman zaman ikinci hat olarak diğer operatörlerden hat aldım ve sonuç hep Turkcell iyi ki varsın dedirttiler bana. Bu yıl bir olay yüzünden Turkcell hattımı Avea'ya taşıdım. Olay ise Turkcell'in internet paketimi aşmam sonrası faturalı hattıma ekstra yansıttığı internet paketleri. Ki geçmeden önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ve adamlar bu paketlerin ödemesini benden almadılar. Normal üye olduğum paketlerin toplam ücreti neyse onu aldılar. Ayrıca dediğim gibi tüm operatörleri kullandıktan sonra Turkcell sloganında dediği gibi "Turkcell'linin gücü, Turkcell'in çekim gücü" Halen hattımı yeniden Turkcell'e taşımadım ancak Temmuz ayında taşımayı düşünüyorum kesinlikle. Kanser eder bu Vodafone ve Avea insanı. Ve son olarak herkesin dediği gibi, kimse zorla Turkcell internet paketine üye olacaksın, Turkcell kullanacaksın demiyor. Beğenmeyen geçer diğer operatörlere daha kötüsüne daha ucuz para öder. Turkcell'in hız düşürülmüş hali bile diğerlerinden daha iyidir. Bu 5 yıldızlı tatile gidip 3 yıldızlı otel parası ödeyelim demek gibi birşey olmuş. Turkcell'in müşteri hizmetleri kalitesi de çok iyi. Mutlaka bir çözüm buluyorlar tabi siz de sağduyulu biriyseniz. Bu arada Turkcell çalışanı değilim, 12 yıldır Turkcell kullandığımdan bu kadar savundum ve bilgiliyim :alkis

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
askci74

askci74

Üye
Turkcell'in tek internet paketi bu değildir. Hız sınırı olmayan paketleri de mevcuttur. Bahsettiğin paket Turkcell'in tanışma paketi diye verdiği bir pakettir öyle sınırsız kullan diye verdiği bir paket olmadığı için hızı çok çok düşük tutulmuştur.

Hızının çok düşük tutulmasındaki neden sen sınırsız kullan diye verilmiş bir paket olmamasından dolayıdır oradaki amaç hız çok düştüğünde paketinin bittiğini anlaman ve kullanmaman içindir ekstra ücret yazmak yerine artık neti kullanılmaz bir hıza düşürmekten geçer mantık budur. Ekstra ücret yazılmasın ücret işlemesin diye verilen ücretsiz bir hızdır.

vodafone efsane cepnete devam ederken bu fiyata böyle saçma bi paket olmamalı diye düşünüyorum.

haii10

Üye
kampanya devam ediyormu beyler...?

Üst Alt