• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Turkcell, Avea ve Vodafone: Facebook'a Erişim Ücretsiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell, Avea ve Vodafone: Facebook'a Erişim Ücretsiz!
Dünyanın en büyük sosyal ağ arkadaşlık sitesi olan Facebook, 50 operatör ile anlaşarak mobil Facebook adresini ücretsiz bir hale getirdi. Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 45 farklı ülkede ücretsiz olarak konumlandırılan Facebook’a 0.facebook.com sitesine ücretsiz erişim sağlanırken, harici bir URL'ye tıklandığı takdirde ücretlendirmenin başlayacağı ile ilgili bir uyarı ekranda belirecek. Türkiye’de Facebook’a Avea, Vodafone ve Turkcell operatörlerinden erişim sağlamak ücretsiz olacak. İşte Facebook'un ücretsiz olarak erişim imkanı sunacağı operatörler;

( Türkiye'de Avea, Vodafone ve Turkcell operatörleri ücretsiz erişim olanağı sunacak! )

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Süpermiş..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İyi güzelde bir şeye dikkat etmek gerekir, bu avantajı bizlere Türkcell, Vodafone, Avea sunmuyor. Facebook şirketi sunuyor. Bizim harcadığımız veri üçretlerini facebook karşılayacak, tabi bir sınırlaması yoktur sanırım, ona göre bi anlaşma yapmış olabilirler.

yuco95

Üye
bunun başlangıç tarihi ne zaman?

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
daha öncede facebokda bedava msn de bedava die reklam yaptılar ama herseferinde para düştü şimdi de düşmeyeceği ne malum.

61semih

61semih

Üye
turkcell de bedavayken gırdım yıne kontor gıttı çok çakallar

ahmet*55

Üye
0.facebook.com şeklinde girerseniz kontör düşümü olmaz.ama resimleri felan göremezsiniz

Sehzade

Üye
ne zaman baslıcak xD

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Başlamıştır.

iphoneturkey11

Üye
denedim trcell de wap ı şeçin oluyo beleş

ltfllh

ltfllh

Üye
gidiyo ya girmeyin avea dan girdim 1.5 liram gitti

XxLionelMessixX

Üye
bende aveada denedim oluo..:D

TunahanAyvs

TunahanAyvs

Üye
güzel bi işlem aslında bilinçli kullanıcılarin işine yarar. (:

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
avea'da denedim beleş:oke:

262626123

262626123

Üye
mart 31e kadar bir arar gnctrkcll indirim yapmıştı...!

--------------- Ekleme ---------------

o resimdeki o mu 0 mı ve bitiş tarihi ne zmn?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar tcelliler ve nokia xpess music sahipler turkcelll waptan girmeyin ben öle girdim 50 krsm gitti herkes tcell internetten girsin

sea-sun-

Üye
arkadaşlar avea internet üzerinden bağlanırsanız üçretlendirmeye tabi oluyo,üçretsiz değil yani.
aklınızda bulunsun.

drklrd45

Üye
ben avea da wap gprs ve internet denedim ikisindede gidio

4 dk 59 sn 69kb alınan 40kb gönderilen veri var 1.4 TL gitti.

volkan_20

Üye
valla ben basta ücretsiz goroyodum aveada sonra ne olduysa gırdıgımın hepsının acısını cıkardı koontor gıtmeye basladı valla kontor gıdıyo arkadaslar

ismail2756

Üye
nasıl indircem.

delican54

Üye
ya beyler bnm hattım vodafone ama gıremıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt