Turkcell asımsız merhaba paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karizma51

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell asımsız merhaba paketi
Ben turkcell aşımsız merhaba internet paketi aldım 20 mb bitti hızı düştü mini 1 günlÜk internet paketi alsam hızı yükselirmi acil..:(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
alamıyorsun malesef önceden alınca yükseliyordu ama şimdi turkcell bu açığı kapattı bende bu konuda mağdurum daha 2o gün felan bu kiytirik paketle idare edicem

tekgöz38

tekgöz38

Üye
valla ben 2ay önce demedim 2sefer ilk seferde yükselmedi.2.ay 2gün üst üste aldım yükseldi.ama şimdi olurmu garanti veremem.

- - - Eklendi - - -

alamıyorsun malesef önceden alınca yükseliyordu ama şimdi turkcell bu açığı kapattı bende bu konuda mağdurum daha 2o gün felan bu kiytirik paketle idare edicem
günlük 10mb paketi alınıyo 1TL olan.

maxirabit

maxirabit

Üye
@tekgöz38
Yazdığınız yazı yasak,benden söylemesi.
Ayrıca lütfen böyle konular açmayın artık çok ciddiyim,ilgili kişilerden üst konu yapılması için bu konularla ilgili,üşenmeden yazı yazacağım.Bu nedir yahu sitede hiç mi gezmiyorsunuz?
Öyle şeyler yasak deniliyor,yazan kişilerin mesajları siliniyor ama o yüzden uyarı alındığı zaman mı kulağında küpe olacak yapan kişinin?
Lütfen ama lütfen son kez söylüyorum böyle ulu orta yazmazsanız sevinirim.Teşekkürler.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
@tekgöz38
Yazdığınız yazı yasak,benden söylemesi.
Ayrıca lütfen böyle konular açmayın artık çok ciddiyim,ilgili kişilerden üst konu yapılması için bu konularla ilgili,üşenmeden yazı yazacağım.Bu nedir yahu sitede hiç mi gezmiyorsunuz?
Öyle şeyler yasak deniliyor,yazan kişilerin mesajları siliniyor ama o yüzden uyarı alındığı zaman mı kulağında küpe olacak yapan kişinin?
Lütfen ama lütfen son kez söylüyorum böyle ulu orta yazmazsanız sevinirim.Teşekkürler.

arkadaşın açtığı konuya bişey demiyonuz da benim yazdığım cevabami bişey diyonuz.hiçte yasak değil.2 paketi alınca hızlanıyo dedim.

ali.44

ali.44

Üye
eskiden öğleydi ama şimdi 10 mb dolunca hız düşüyor turkcell tedbirini almış bütün yolları kapatmış boşuna uğraşmayın bence ha internet ben tonla kazan kullanıyorum arandıkca kazan günde 80 puana 50 mb internet alıyorum ve idare ediyor ona üye olun bedava internet ışte kullanabilirsiniz

maxirabit

maxirabit

Üye
o zaman ne gerekiyosa yap arkadaş.diklenip durma.yasak program felan paylaşmadım ayrıca sadece 2paketi alacan dedim.tamamen yasal bence.yasak olan bi şeyi yaptıysam cezasına razıyım.
Bunu sadece sana söylemiyorum son zamanlarda nedense arttı bu olay zaten,bir üye geliyor açığını soruyor,özel mesaj atın vs diyor,normal yoldan halletmek varken ilgisiz alakasız bir konudan bir de,destek arıyor.
Aslında şu var bu olay buraya özgü değildir,kendi üstünüze alınmanıza gerek yok sadece bu size söylenmez.
İsmi lazım değil x sitesine bile gitseniz bu konu kaldırılır ve nasıl bir olayla çözüm bulanacağına dair bir şey söylenmez çünkü;yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt