Türkcell android telefon ve rom ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell android telefon ve rom ???
telefon alıyorumda turkcellden bidahaki ay ama aklımda bi soru var acaba romunu değiştirmişlermidir yoksa o kutuyu samsungdan bu yana ilk açan ben mi olacam çünkü bayburtta bu telefonu ed,nebilecegim başka yer bulamadım :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
paranız yoksa en azından maxiplus 5 felan alın bu telefondan iyidir

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
paranız yoksa en azından maxiplus 5 felan alın bu telefondan iyidir
kusura bakma da ben burada bu telefonu alayımmı demedim türkcell rom u bozarmı dedim ? azıcık dikkatli okursan ayrıca bakarsan çin üretimi telefon ben gidipte hiç duymadıgım marka telefon almam ! zte ne ? şu an yeni duyuyorum dogrusu ayrıca işlemcisi 800 MHz alacagım telefonunda 800 MHz ama SAMSUNG KALITESI VAR abuk subuk bir telefon almam bir aydır araştırıyorum !!!!

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
mini 2 ve maxiplus 5 kullanan arkadaşlarım var. Mini2 de sahibi oda turkcell almış ama türkcell ile alakalı bir şey yok ama plus5 zaten turkcell telefonu turkcell ile alaklı her şey var hatta iş bankası cart curt bir yığın gereksiz program. mini2 daha iyidir tavsiyem. plus 5 de 4.0.4 sürümünü yüklemişler menü geçişleri sorunlu bayağı.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
hmm iyi bi ara w205 almıştım 2 yıl öncede heryerde Turkcellim yazıyordu :D ondan sorayım dedim gerçi o zamanlar w205 kampanya telefonuydu ondan heralde :D mesajın sayesinde mini 2 ye 1 adım daha ulaşıyorum :D beni sabırsızlandırıyorsun bir an once alsam şu telefonu :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Bunda 2 ay önce aradaşım türkcellden Mini 2 aldı türkcell kendi (artık içine nasıl bir rom attıysa) bir türlü ne root yapa bildi bede rom atabildi ...

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
rom filan çıkdımı ki mini 2 ye ? root bile kesin değil sadece xda developers in sitesinde var :hmmm karasız kaldım:vur

- - - Eklendi - - -

cevap yokmu yav :D

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
ya başka yardım eden yokmu !!!

danger987

Üye
Rom ve root hakkında bilgim yok fakat bi tavsiyem olacak bende maxiplus 5 aldım ve acele oldu aslında bütçemde o kadardı fakat birkaç hafta sonra motorola atrix denen bi telefon gözüme çarptı ve merak ettım nasıl bi telefon diye telefon hakkında çok iyi yorumlar var 1ghz hızında çift çekirdek kernelle 1.4 a çıkıyor 1gb ram var gerçekten android telefon için yeterde artar bile ekranı gorilla glass youtubede test videosunu izledim 2 3 kere yere yüz üstü atıyorlar duvara atıyorlar sadece on kapak daki ekran çatlıyor telefonun ekranına bişe olmuyor ayrıca parmak izi okuyucusuda var ne kadar gerekli bilemem tam bir oyun makinası ayrıca ekranıda geniş mini2 ve maxiplus5 e göre eğer bütçen uygunsa kesinlikle tavsiyemdir motorola atrix

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Rom ve root hakkında bilgim yok fakat bi tavsiyem olacak bende maxiplus 5 aldım ve acele oldu aslında bütçemde o kadardı fakat birkaç hafta sonra motorola atrix denen bi telefon gözüme çarptı ve merak ettım nasıl bi telefon diye telefon hakkında çok iyi yorumlar var 1ghz hızında çift çekirdek kernelle 1.4 a çıkıyor 1gb ram var gerçekten android telefon için yeterde artar bile ekranı gorilla glass youtubede test videosunu izledim 2 3 kere yere yüz üstü atıyorlar duvara atıyorlar sadece on kapak daki ekran çatlıyor telefonun ekranına bişe olmuyor ayrıca parmak izi okuyucusuda var ne kadar gerekli bilemem tam bir oyun makinası ayrıca ekranıda geniş mini2 ve maxiplus5 e göre eğer bütçen uygunsa kesinlikle tavsiyemdir motorola atrix

TAVSİYE İSTEMİYORUM KESİN KARAR VERDİM Kİ ÖNCEKİ MESAJLARI OKURSANIZ ANLARSINIZ ZATEN BÜTÇEYİ DEĞİŞTİREBİLSEYDİM XPERİA RAY,ARC FALAN ALIRDIM ...

680 tl yada onun yerine xperia sola alırdım üstüne 100 tl daha koyar... detaya inersekde her telefonda ekran kırılsada (resistif ekran dışında ) genede çalışır o cam sadece korumak içindir ayrıca benim için taşınabilirlikde önemli mini 2 de okadar küçük değil zaten... oyun diyorsunuzda nova falan oynamicam ki dokunmatik ekranda fps oynamaktan NEFRET ederim onun dışındaki oyunlarıda kasmıyor 30 a yakın video izledim 20 si inceleme 10 u oyun performansı youtube de video kalmadı... çogundada kasma yok kasma olanlardada oynanmıcak gibi değil ayrıca atrix ile mini 2 nin 3d performansı çok yakın mini 2 900 lerde atrix 1100 lerde hatta 2d de mini 2 geçiyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefonu duvara atmıyacagım için :D kılıfta kullanıcam kılıf içindede düşse bişi olmuyor star ı 100 kere kılıf içinde düşürdüm hiç bişi olmadı ;) dayanıklılık kullanıma baglıdır

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
tamam alıcam artık telefonu sordugum soruların hiç birine net bir cevap alamadım !!! işimiz şansa kaldı artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt