Turkcell 4G'ye Geçiyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

chronicmaniac

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 4G'ye Geçiyor!!
Arkadaşlar daha önce de testlerinin yapıldığı haberleri verilmişti ve bir başlık vardı forumda.. Bu kez çok sağlam kaynaklardan aldığım haberlere göre Turkcell 4G'ye geçiş için çalışmalara başladı ve çok yakında lansmanı yapılacak.. Son günlerde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yeni bir Turkcell Reklamı yayınlanmaya başladı televizyonlarımızda.. Bu reklam da aslında bu konuyla alakalı.. Şu anda size yazılı bir kaynak sunmam mümkün değil fakat az kaldı 4G geliyor.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez, Emma-Watson ve M3L!H

solgun50

solgun50

Üye
ya kusura bakmasın da turkcell daha 3g yi veremedi ki ilçelerin neredeyse hiçbirinde yok çankırı da beldeler zaten yok 4g nasıl olacak ki?

• Beğen
Tepkiler: drajes, TeAmo42 ve tinasoft
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
3g yi hallettilerde 4g ye geciyorlar.Hic bi yerde cekmiyor dogru düzgün 3g.Ama en azından 3g paketlerinin fiyatı biraz düser

• Beğen
Tepkiler: drajes, TeAmo42 ve hoho_cc
asigsasi

asigsasi

Üye
4g nin avantajları ne...?

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha hızlı bağlantı hızı Olucak ve kapsama alanı sorunları cozulecek

chronicmaniac

Üye
    Konu Sahibi
4G nin avantajı arkadaşın da dediği üzere daha hızlı bir bağlantı ve kapsama alanı.. Hız konusunda yapılan testlerde 170 Mbps gibi rakamlara ulaşıldı.. Bilboardlara falan da dikkat ederseniz reklamlar gelmeye başladı..

ilo53

ilo53

Üye
4g hangi cihazlar desteklıyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
iphone 4 htc 4g evo gibi cihazlar destekliyor

Dumbledore

Dumbledore

Üye
O 3g yok diyenlere sözüm ankaranın gittiğim büyün yerlerinde 3g vardı vede hiç bir zaman sinyal yok dediğini görmedim vodafone-avea ist poronezköy bir mesire yerinden çekmiyor oysa turkcell kademe fazla söze gerek yok

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
5800 4g destekler mi?

yigitemir

Üye
5800 3.5 g ye kadar destekliyor. 4 g bantında da 3.5 g çekeceğini umuyorum :)

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
4 g yi desteklıo

kezman_796

Üye
O 3g yok diyenlere sözüm ankaranın gittiğim büyün yerlerinde 3g vardı vede hiç bir zaman sinyal yok dediğini görmedim vodafone-avea ist poronezköy bir mesire yerinden çekmiyor oysa turkcell kademe fazla söze gerek yok

Ankara'yı bilemem ama İstanbul da doğru düzgün çekmiyo sürekli şebeke gidip geliyor millet kafasından uydurmuyo forumda bir sürü konu açıldı bu sorunla ilgili herkes bunu hala yaşıyor.

isoso

Üye
Bende ara sıra 3.5 g yazıo :)
5800 var.

crazypaker

crazypaker

Üye
ankara keçiörendeyim birkere bile 3G yazmadı hep 3.5G yazıyor hattım vodafone ankarada gerçekten 3G süper vodafone ile

--mm33rrtt--

Üye
4g için bence pek heveslenmeye gerek yok türkiye 4g gelecekse eğerki bu ilk olarak vodafone da başlatılır onunda nedeni açık şekilde bellidir dünya çapında bir operatör olması adamlar dünyanın bir çok yerinde kendilerini kanıtlamış büyük bir operatör bu yüzden ilk 4g vodafone tarafından türkiye ye getirilir benim düşüncem bu şekildedir

AlpReis

AlpReis

Üye
Geçsin ben gelmiyorum, şimdilik

• Beğen
Tepkiler: yeni çeri
maxirabit

maxirabit

Üye
3g'de daha sorun var:s

--mm33rrtt--

Üye
bunlar kulaktan dolma haberler ve başlamış olsalar bile alt yapı için bu baya sürer ki gerçekten de 3g daha tam olarak oturmuş durumda değil

aagkn

aagkn

Üye
haydi hayılısı gerçi daha 3g den tam yararlanamıyoruz ama 4g yede bakarız

Üst Alt