Turkcelden yüzlerce kontör hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paro.reis

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelden yüzlerce kontör hediye


Her ay 150 kontör yükleyene 300, 250 kontör yükleyene tam 500 kontör hediye. Artık Hazır Kart'lılar her ay yüklediklerinin 2 katını kazanıyor ...

Kampanyadan yararlanabilmek herhangi bir Turkcell İletişim Merkezi'nden, Bonus, Shop&Miles, Flexi, American Express, ticari kartlar, Denizbank Bonus, TEB Bonus, Şekerbank Bonus kredi kartları ile 12 aylık otomatik kontör yükleme talimatı verilmesi gerekmektedir. Kampanya dahilinde yapılan işlemlerden ödül (bonus,mil, MR puan) kazanılmayacaktır.

Her ay yüklenme talimatı rilen kontör miktarının toplam yıllık tutarı 12 taksit ile kredi kartınızdan çekilecek ve talimat verilen kontör miktarı her ay otomatik olarak hattınıza yüklenecektir.

Kontör paket fiyatları;

100 kontör için 16.50 YTL * 12 ay
150 kontör için 25.00 YTL * 12 ay
250 kontör için 38 .00 YTL * 12 ay
500 kontör için 71.00 YTL * 12 ay
1000 kontör için 130.00 YTL * 12 ay

100 kontör talimatı için her ay 100, 150 kontör talimatı için 300, 250 kontör talimatı için 500, 500 kontör talimatı için 1500 ve 1000 kontör talimatı için 3000 hediye kontör kazanılacaktır.


Satın alınan kontörler iade edilemez. Kampanya iptali ve hat iptali durumunda, satın alınan kontörlerin henüz hattınıza yüklenmeyen kısmı toplu olarak hesabınıza yüklenecek, kalan taksit tutarları kredi kartınıza yansıtılmaya devam edilecek ve hediye kontörlerin kalan kısmından faydalanılamayacaktır.

Otomatik kontör yükleme talimatı verilen numara değiştirilemez.

12 ay boyunca her ay kazanacağınız hediye kontörlerden o ay içinde kullanılmayan kontörler bir sonraki aya devretmez ve kazanılan hediye kontörler sadece yurt içi Turkcell'lilerle yapılan görüşmelerde geçerlidir.

Hediye kontörlerden Bizbize Kampus tarifesinde dakikada 3, Bizbize Kampus harici tarifelerde dakikada 4 kontör düşer.

Kampanya dahilindeki yüklemelerde hediye konbara kontörü kazanılamayacaktır.
Otomatik kontor yukleme talimatı veren müşterilerimiz diledikleri tarifeyi secebilir ve bu tarifenin avantajlarından yararlanabilirler.
 


imece iletişim

imece iletişim

Üye
fazla tutacagını zannetmiyorum.ama yinede uyanıklık yapılmış.kartımk olsa limitim olsa girebilirdim amma yok demekki ben bu kampanyada yokum.
 

blueboytr

Üye
arkadaşa hoşgeldin diyelim.

:ehe :kop:


Bilgi için teşekkürler.
 

kurtoglu87

Üye
ya arkadaslar ben kampuscell tarifesindeyim sımdı otomotik yukleme talımatı verırsem her ay bana 2 saat verırmi acaba bilgisi olan varmı....???
 
By_LOST

By_LOST

Üye
aslında bıraz enterasaan bir kanpanya ama guzel bi uygulama
 

kurtoglu87

Üye
ya arkadaslar ben kampuscell tarifesindeyim sımdı otomotik yukleme talımatı verırsem her ay bana 2 saat verırmi acaba bilgisi olan varmı....???[/quote]
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
teşekkur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt