Turkcel ınternet tavsıyenız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Turkcel ınternet tavsıyenız
1 ay boyunca 150 mb lık ınternet paketı var bıtmesıne 1 hafta var kalan lımıtım 130 mb bıtıremedım.Bu 130 mb yı sız olsanız nasıl harcardınız.Internetten birşeyler indir derseniz kontor gitmeden hangi siteden indirebilirim.Yada internetten tv izleme programı bulup tv izleyecem ama Cmtplayer ve lıve tv programı yükledim ikisindede izleyemedim . Sizin bildiğiniz program varmı.Download edebileceğim site yazarsanız sevinirim . Telefon markası 7610

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
bilgisayardan kullan interneti telefonu modem olarak kullanarak..

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
telefona msn yükle

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Msn zaten var 24 saat acık olsa 5 mb zor gıdıyo.Zatende msnde ısım olmaz

ilo53

ilo53

Üye
Pc ye bagla yada telefona oyun program vs seyler yukle.ama en iyisi bilgisayara baglayip inteqnete girersn.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
pc ye nasıl baglayacagım o zaman.usb kablosu falan yok benim pc dizüstü blutut falanda yok

carnewam21

carnewam21

Üye
telefondan googleye gir bedava web siteleri yaz yada bedava mp3 yaz bedawa mp3 indirebilecegin siteler bulmaya çalış yada video indirebilecegin siteler bulmaya çalış ben eskiden çok bulmuştum ama şimdi aklıma geldimiyorr

[reklam yapılması yasaktır, reklam bölümü silindi]

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben haftalık internet paketi kullanıyorum (50MB 20kontörlük) benimde bazen 5-10 mb kaldıgı oluyor. bazende farkında olmadan paketi asıyorum , kontorden yiyo. yalnız bende olsaydı simdiye kadar eritirdim... TAVSİYEM opera mini ile forumdan bol bol oyun indir. Yada sitsinden video indirebilirsin.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Önceki konularda açmıştım bir konu orda ücretsiz indirebileceğin içerikleri olan site isimleri mewcut gözat derim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sitemizde ne ararsan var indir indirebildigin kadar

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
1 ay sonra kalan internetımı kullanabilirmıyım acaba.Opera mini var bısey ındıremıyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hacı o kadar kotayı neden aldın ki ben laptopa baglanıyorum usbyle haftada 50mb yetiyo. illa usb olmasına gerekmiyo bluetoutlada pc-telefon arası bağlantı yapılıyomuş.bu konu 3 gündür aklımda usb müzik setine cizırtı yapıyo. bolbol içerik indir konturler uçunca elinde somut onlar kalsın : )

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Ya 7610 opera mini yükledim çok rahat geziyorum bir şey indireceğim indirmeyi başlat diyorum kendi web browserine yönleniyor ordan sis bu siteden indirdiğim sis dosyasını müzik playerde açıyor kayıtta etmiyor indiren bu telefondan nasıl hangi browserle indiriyor

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ya 7610 opera mini yükledim çok rahat geziyorum bir şey indireceğim indirmeyi başlat diyorum kendi web browserine yönleniyor ordan sis bu siteden indirdiğim sis dosyasını müzik playerde açıyor kayıtta etmiyor indiren bu telefondan nasıl hangi browserle indiriyor

Opera Mini programı kendi download yapamadığından bir şeyi indirmek için telefonun kendi tarayıcısını kullanır. Normal tarayıcıyla nereye iniyorsa inmesi lazım yani. Eğer SIS programı indiriyorsanız indrdikten sonra telefonun direk programı kurması lazım bence. Eğer öyle değilse bir problem var demektir.

sweety_boy_43

Üye

download yaparken tarayıcınız sızden gırıs/uyelık ıster yoksa ındıremessınız..
her download yapmak ıcın sıteye gırıs yapmanız gereklıdır ...
ben operadan da ındırebılıyorum

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
download yaparken tarayıcınız sızden gırıs/uyelık ıster yoksa ındıremessınız..
her download yapmak ıcın sıteye gırıs yapmanız gereklıdır ...
ben operadan da ındırebılıyorum

operanın hangi sürümünü kullanıyorsunuz ben operamini kullanıyorum indiremiyorum buraya ismini yada sis olarak eklersen sevinirim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
En güzeli son versiyonu kullanmak. Her yenilendiğinde update etmek gerekiyo.

maleguard

maleguard

Üye
telefonun 9.2 işletim sistemine sahip olsaydı skyfire kurup kanald ve star ı izleyebilirdin 15dkda 8 mb gidio :oke:

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
telefonun 9.2 işletim sistemine sahip olsaydı skyfire kurup kanald ve star ı izleyebilirdin 15dkda 8 mb gidio :oke:

ne yazıkki symbian v2 7610 v2 için tv izleme programı yokmu ya arkadaslar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım bence televizyon olayına girme çünkü kotan bittiğinde direk kontörlerini yemeye başlar ve farkettiğinde çok geç olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt