Türkçe TV'lere Kumanda Programı ..

Sponsorlu Bağlantılar

happyayaz

Üye
dostum vestel için seg yazanı kullan

cell_im38

cell_im38

Üye
saol

kucukucu

Üye
Link Sağlam Paylaşim Için Sağol

baris3437

Üye
arkadaslar benım uydu da beko televızyonda beko kumandası televızyona etkı edıyo uyduya etkı etmıyooo ne yapmam gerekıyo benım program novii remoteee

melih23

Üye
arkadasım hep bu proyu yuklemek istiyorum.ama siz bana dowland olarak vermiyosunuz.hep rapitsher sitesini veriyosunuz.ama oraya nasıl girilir ve nasıl yuklenir bilemiyorum.ingilizce oldugu icinde bisey anlamıyorum.uyemi olunacak yoks direk girilebiliyomu bilemiyorum.lutfen yardımcı olun.yinede paylasımınb icin cok tesekkurler.ben hala yukleyemesem bile diyer arkadaslara faydalı oldunya saaolll..emeğe saygı lutfen...

west1915

Üye
Arkadaşlar N73 Için Korsan Bluetooth Bağlanti Si Ile Izinsiz Dosyalarini Görüntüleme Programi Var Mi ?

hebom

Üye
ya kardes benim hattım türkcell nasıl indirecem kumanda programını hem telefonumda nokia n70

berdan45

Üye
slm linkler nerede göremiom

mc_badboy

Üye
n73 kullanıyorum kabul etmedi kardeş destekelmio dedi yardım edersen sewinirim

snitrous

Üye
emegine saglıuk arkadasım.:oke:

hurcan

hurcan

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım hep bu proyu yuklemek istiyorum.ama siz bana dowland olarak vermiyosunuz.hep rapitsher sitesini veriyosunuz.ama oraya nasıl girilir ve nasıl yuklenir bilemiyorum.ingilizce oldugu icinde bisey anlamıyorum.uyemi olunacak yoks direk girilebiliyomu bilemiyorum.lutfen yardımcı olun.yinede paylasımınb icin cok tesekkurler.ben hala yukleyemesem bile diyer arkadaslara faydalı oldunya saaolll..emeğe saygı lutfen...

arkadaşım rapid sayfası açılınca alttaki free yazan yere tıkla daha sonra alta 4 adet harf ve rakam çıkacak onları hemen yanındaki boş kutucuğa yazıp ENTER diyosun hepsi bu...:oke:

follak.keytan

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

link yok

otoata

otoata

Üye
offf YA bende N70-1 music var ondada kızıl ötesi yok arkadaşlar başka program yokmu kızıl ötesi istemeyen!!!

Spam

Üye
Türk televizyonları derken yani türk yapımı mı?

--------------- Ekleme ---------------

offf YA bende N70-1 music var ondada kızıl ötesi yok arkadaşlar başka program yokmu kızıl ötesi istemeyen!!!

Olur mu öyleşey yav. Kızılötesi gerekiyor çünkü uzaktan kumandalarada da kızılötesi sinyallar kullanılıyor.

Yok öğle bluetooth ile eşleştir falan ancak Bluetoothlu tevizyon yaparlarsa olur.

fk92

Üye
eline sağlık

twism

twism

Üye
ooo süper bi şey yaa saol

gencfenerli07

Üye
tesekkür ederim paylasımın icin

hafrix

hafrix

Üye
ya arkadaşar bu rapid de nasıl dosya indiriliyor bana yardımcı olursanız sevinirim vallah
şimdiden allah razı olsun

bilaldilara

Üye
eline saglık

Üst Alt