Türkçe TV'lere Kumanda Programı ..

Sponsorlu Bağlantılar

thefilozof

Üye
Arkadaşım symantec antivirüs çıktı (h) neiş

osman_2916

Üye
teşekkürler

murat3506

Üye
nası kurucaz bunu

KOBRA72

Üye
saol tşk kankicim

altuntas03

Üye
ya
indirdim pcde açmayı denedim nasıl oluyo açmıyo

45ahmet45

Üye
6300 da açılıyor mu bari

adaletin

Üye
arkadaşlar lisance kodu istiyo

altuntas03

Üye
ya ben indirdim telefona atarken yüm programımı atacaz

--------------- Ekleme ---------------

tüm programımı atacaz

merty24

merty24

Üye
saol

ok028

Üye
saolasın tşkkürler

muhabbetc

Üye
ya arkadaşlar s40 için var mı acaba nokia 6280 LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TERŞEKKÜRLER... :)

ferit_26_26

Üye
saolun

efsane11900

efsane11900

Üye
tşkkrler kardeş

evren01

evren01

Üye
emegine saglık

xelasbu

xelasbu

Üye
programı indirdim fakat telefona yükleme yaparken ...desteklenmiyor.. şeklinde uyarı çıkıyor ne yapmalıyım

linux32

Üye
Program Kızılötesi portunu kullanıyor. Vestel LCD televizyonda denendi Vestel 4 grubuyla. Yüklenirken inşallah reklam amaçlıdır inşallah virüs değildir yıldızlarla yazılmış takmaad çıktı. Test edildi yeni nesil LCD lerde bile çalışıyor program. Cihazın yakınına gelmek gerekiyor kızılötesi ne kadar güçlüyse o kadar uzağa. Denendi çalışıyor. Kızılötesizler yada Symbian işletim sistemi olmayanlar hiç şansını denemesin bile...

6600 ile denenmiştir...

Rapor...

garenli

Üye
saol eline saglık

fecr54

Üye
tşk..

Myein

Üye
Programı Nokia E71 telefonumda denedim fakat uygulama desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Birkaç kez denedim hep aynı sonucu aldım. Farklı bir yükleme şekli olup olmadığını bilen yada E71 e yükleyebilen bir arkadaş varsa ve yol gösterebilirse şimdiden teşekkürler.

cobra3576

Üye
yha 6600 war programı kuramıyorum yardımlarınızı bekliyorum [email protected] 0-535-452-19-42 lütfen bilgi için yardım edin bu program bana lazım dükkanımda tvlerde kullanıcam

Üst Alt