Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!!!! TÜRKÇE LİSANSLI QuickOffice.AM.v6.2.153.S60v5.SymbianOS9.x.Unsigne d!!!!
kardeş acil bi cvp verin kafayı yicem c dizine yüklüyorum intsall server ve openalrp+ aktifleştiriyorum kapatıp açıyorum gene olmuo yok ofişs dosyasında da yok
majder
Üye
bende kurulum özürlülerdenim sen bu yükleme işini sade bir şekilde bi daha anlatsan mesela ben en başında tıkandım c ye yükleyemedim kaldıki sonrasını halletmek))
bozok6666
Üye
ya bu pc için yapılmış dalga geçmeyin bizimle
mardok
Üye
teşekkürler işime yarayacak
the.yunus
Üye
tşk
braun
Üye
telefona yükledim fakat kurulumunu nasıl yapacağız kimse bilmiyor mu?
hxüxsxaxm
Üye
Konu Sahibi
beyler telefonunuz hackli ise yükleyebilirsiniz rompatcher yüklü olmalı içindeki yamaları aktifleştirip x-plorer türü bir programla kopyala yapıştır yapacaksınız recourse klasörünü telin recourse klasörüne privateyi klasörünü telin private klasörüne kalan klasörleride aynı yöntemle tele atacaksınız teli açın kapayın tamam...
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
cengizsadikli
Üye
dostum c ye yüklemek şartmı e ye yüklesek
hxüxsxaxm
Üye
Konu Sahibi
Dostum E'ye yüklemeyi hiç denemedim bir ihtimal olur ama ofis için C daha iidir...
Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
teşekkürler...
sedde
Üye
"dosyayı rompacherdan open4all rp+ ve ınstall server yamalarını aktifleştirip x-plorer türü bir dosya yöneticisiyle c: Dizine kopyalayın "
burda ne dediğini anlasan yapacam ama, biraz cahilimde kardeş benim anlayacağım şekilde anlatsan?
tevfikbasbug
Üye
telefona kopyaladım ama nasıl kuracağım bilemedim uygulama dosyası gibi bir dosya bulamadım nasıl yardımcı olabilirsiniz ayrıntılı anlatırsanız