!!!!! TÜRKÇE LİSANSLI QuickOffice.AM.v6.2.153.S60v5.SymbianOS9.x.Unsigne d!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

young_emre

young_emre

Üye
hacı 5230 a yüklenmiyo nie acaba bana çok lazım 5230 için yok mu?

nitterun6606

Üye
mrb kardeşim o klasorün içindekilerden hangisini yüklüyecez hangisi setup ?

--------------- Ekleme ---------------

bide nasıl hackli oluyor onuda söylermisin kardeşim

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
olmuyor bir türlü kuramadım

saiko52

Üye
mrb kardeşim o klasorün içindekilerden hangisini yüklüyecez hangisi setup ?

paylaşım için eline sağlıkta rardan çıkardık setup dosyası hangisi oluyo bulamadım bende.. bi ilgilensen acele lazım da .. iyi çalışmalar

ossan001

Üye
kardeş acil bi cvp verin kafayı yicem c dizine yüklüyorum intsall server ve openalrp+ aktifleştiriyorum kapatıp açıyorum gene olmuo yok ofişs dosyasında da yok :(

majder

Üye
bende kurulum özürlülerdenim sen bu yükleme işini sade bir şekilde bi daha anlatsan mesela ben en başında tıkandım c ye yükleyemedim kaldıki sonrasını halletmek:)))

bozok6666

bozok6666

Üye
ya bu pc için yapılmış dalga geçmeyin bizimle

mardok

mardok

Üye
teşekkürler işime yarayacak

the.yunus

the.yunus

Üye
tşk

braun

Üye
telefona yükledim fakat kurulumunu nasıl yapacağız kimse bilmiyor mu?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
beyler telefonunuz hackli ise yükleyebilirsiniz rompatcher yüklü olmalı içindeki yamaları aktifleştirip x-plorer türü bir programla kopyala yapıştır yapacaksınız recourse klasörünü telin recourse klasörüne privateyi klasörünü telin private klasörüne kalan klasörleride aynı yöntemle tele atacaksınız teli açın kapayın tamam...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
dostum c ye yüklemek şartmı e ye yüklesek

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Dostum E'ye yüklemeyi hiç denemedim bir ihtimal olur ama ofis için C daha iidir...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler...

sedde

Üye
"dosyayı rompacherdan open4all rp+ ve ınstall server yamalarını aktifleştirip x-plorer türü bir dosya yöneticisiyle c: Dizine kopyalayın "

burda ne dediğini anlasan yapacam ama, biraz cahilimde kardeş benim anlayacağım şekilde anlatsan?

tevfikbasbug

Üye
telefona kopyaladım ama nasıl kuracağım bilemedim uygulama dosyası gibi bir dosya bulamadım nasıl yardımcı olabilirsiniz ayrıntılı anlatırsanız

alpkara_76

Üye
sis olanı yokmu bunun arkadaşlar

Üst Alt