Türkçe GTA 5 İçin İmza Kampanyası Başlatıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe GTA 5 İçin İmza Kampanyası Başlatıldı!

Malum, Grand Theft Auto 5 duyurulduğundan bu yana onunla ilgili bilgiler bitmek tükenmek bilmiyor. Şimdiki haberimiz ise Türk oyuncuların seslerini Rockstar Games’e duyurma çabası.

Son dönemlerde Türkçe oyunların oldukça revaçta olduğunu ve çoğu firmanın yavaş yavaş dilimize destek verdiğini görüyoruz. Bunu gözlemleyen oyuncularımızdan bir grup ise, Türkçe GTA 5 için imza kampanyası başlatmış durumda. Amaç basit; yeteri çoğunluğa ulaşarak firmanın dikkatini çekmek.

Eğer siz de devasa GTA dünyasında Türkçe konuşan insanlara rastlamak isterseniz, ulaşabileceğiniz siteye imzanızı bırakmanız yeterli.

fullwar

fullwar

Üye
Evet görmüştüm bende. Fakat Aral İthalatın üst düzey yetkililerinden biride GTA V'te Türkçe olabilir demişti. Yani Rockstar oyunu direkt Türkçe çıkartabilir. Bu olursa Türkçeye çevirme yada imaza kampanyalarına gerek kalmayacak. Bakalım nasıl sonuçlanacak?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sadece Türkiye değil Azerbaycan vs gibi ülkeler de Türkçe konuşuyor. Sayımız fazla yani :ehe
Inşallah olur.

USAForever

USAForever

Üye
Üzücü Haber : Bu İmkansız. Neden ? Çünkü Türkiye'de , Bulgaristanla Aynı Seride Satış Yapılıyor , Boşa Umutlanmayın.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sonuçta işe yaramasa bile güzel bir adım tebrik ediyorum

sekinardi

sekinardi

Üye
Türkçe'de olsa hoş olur..

AHMED...

AHMED...

Üye
gecen yıllar da türkiye avrupaya kendini kanıtladı oyunlarda türkçe dil eklentisi de olacak diye bi haber okumuştum yanlış hatırlamıyorsam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
lan ben hala gta vice city oynuyorum bir de gta 5 mi çıkıyormuş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt