GTA 4 Türkçe Yama İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
GTA 4 Türkçe Yama İndir
Dünyaca ünlü oyun yapımcısı Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen sayısız oyundan bir tanesi olan Grand Theft Auto 4 yani GTA 4 olarak bildiğimiz ünlü oyun açık dünya üzerinde geçen bir karakterin hikayesini oynadığımız oldukça popüler bir oyundur. Gerek online özelliği gerekse hikaye modu sayesinde milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanan ve halen yüz binlerce oyuncusu olan GTA 4 şuanda birçok platform üzerinden oynanabiliyor.

GTA 4 Türkçe Yama Nasıl Yapılır ?

Eğer sizde GTA 4 oynuyorsanız ve görevleri yaparken oyunda zorluklar çekiyorsanız tıklayarak GTA 4 Türkçe yama indirebilir ve oyuna yama yaparak Türkçe dil desteği ile beraber oyunu oynayamaya devam edebilirsiniz. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki indireceğiniz GTA 4 Türkçe yama dosyası sadece 1.0.7 Patch ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. O sebeple GTA 4 1.0.7 Patch dosyasını da tıklayarak indirmeniz gerekiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Önce 1.0.7 Patch dosyasını oyunun yüklü olduğu bölüme çıkartarak uygulayın. Daha sonrasında indirmiş olduğunuz GTA 4 Türkçe yama dosyasının içinde yer alan Amerikan GTX dosyasını kopyalayıp C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text içerisine atmanız gerekiyor. Daha sonrasında oyuna girebilir ve oyunu Türkçe dil desteği ile oynamaya başlayabilirsiniz. Bu yama ile beraber oyunun menüsü %100 Türkçe olacak diğer taraftan alt yazılar ise %90 oranında Türkçe olacaktır.

Oyunun son görevinde Dimitri karakteri ile anlaşmak yerine onu öldürmeyi seçmeniz gerekmektedir. Eğer öldürmeyi seçmezseniz oyunda bazı görevleri İngilizce olarak oynamanız gerekmektedir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt