Türkçe Font ve Gdrtool ile font yapımı

omeralan

Üye
ABi BU RAR DOSYALARI NASIL TELEFONA YÜKLENİYORKİ Bİ YARDIMcI OL LÜTFEN

cageb

Üye
teşekkürler dostum

hmzgl

Üye
Ona kalırsa ben 5 ttf fontunu aynı anda kullanıom Bkz :

Birader bu yazı fontunu bizimle paylaşırmısın?

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşım için çok teşekkürler.Sayenizde bende kendi fontumu yaptım.

a21a arkadasımıza tsk ederim cok sagol sayende cok güzel bir font yaptım cok tsk ederim

CyBeRaY

Üye
Bu konu altında yayınlamış olduğunuz GDR fontları az kullanmadım Karma font paketlerime artık GDR fontları da dahil etmeye çalışıyorum ve bunu yaparken de sizin fontlarınızı kullanmaya karar verdim,en güzelleri burada çünkü.E hep al al da olmaz tabi Bu font paketim sizlere armağanım olsun

Fontlara dikkatli bakın.Ne kadar keskin ve canlı!GDR fontlar gibi sanki !

Fontları kaldırmak için Font Remover'i unutun!Artık benim font paketlerimi telefonunuzun orijinal Yönetici'sinden diğer programları kaldırır gibi kaldırabilirsiniz.

1) İlk olarak "CMFP Digital Loader"i kaldırın.
2) Telefonunuzu kapatıp açın/yeniden başlatın.(Telefonunuz orijinal sistem fontu ile açılacak)
3) "CMFP Digital Fonts"u kaldırın.Bu adımdan sonra fontlar tamamen kaldırılmış olacak!
4) Dilerseniz "CyBeRaY MFP Digital v2"yi de Yönetici'den kaldırabilirsiniz.(Bu dosyayı kaldırdığınızda yapılacak olan tek işlem yüklemenin başında çıkan gif intro resminin telefonunuzdan silinmesi olacaktır.Bu resmi E:/Images klasöründen kendiniz elle de silebilirsiniz.)

ÖNEMLİ NOT : SMS yazma menüsündeki simgelerin alıcının telefonunda görüntülenebilmesi için alıcı telefonda da bu font paketi yüklü olmalıdır.Fonttaki simgeler tarafımdan eklenmiştir.Bazı telefonlarda/versiyonlarda/operatörlerde bazı simgeler görüntülenemeyebilir.Her simge 1 karakter değerindedir.

CyBeRaY MFP Digital v2 - Change Log :

Version 1.0:
* İlk versiyon (ikonsuz,bazı 3rd party uygulamalarla uyum sorunu)
* Symbian OS 7.0/8.0 uyumluluğu

Version 1.01 :
* Mesaj yazma menüsüne ikonlar eklendi (40 adet)
* Bazı 3rd party uygulamalarda karşılaşılan karakter uyumsuzluğu sorunu giderildi.
* Gereksiz/çalışmayan simgeler çıkartıldı,6600'da (yazma dili Türkçe seçili olduğunda) kesinlikle çalışan 16 ikon eklendi.

Version 1.03
* Symbian OS 6.0 ile uyumlu hale getirildi.
* Mesajlardaki ikonların görüntüleri daha da keskinleştirildi.

>
İlk resim SMS gönderenin,ikincisi de SMS'i alan telefonun ekran görüntüsüdür.

Ekli dosyalar

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
elerine sağlık CyBeRaY .. bu konuda ne kadar usta olduğunu bilen bilir... verdiğin font paketini sisiteme ekledim.. teşekkürler...

JaNbErG

Emekli Yönetici
teşekkürler dostum saol

CyBeRaY

Üye
Pixel Karma TTF Font paketinin GDR versiyonu!
Ultra küçük boyut ve tüm s60 serisinde aynı görüntü!
5 font tek bir GDR fontu içinde aynı anda!
Uyumluluk sorunu yok!

Fontları Yöneticiyi kullanarak kaldırmak için :

1.CMFP Pixel GDR 1 isimli uygulamayı Yönetici'den kaldırın.
2.Telefonunuzu kapatıp açın.Telefonunuz orijinal fontu ile açılacak.
3.Son olarak da CMFP Pixel GDR isimli uygulamayı Yönetici'den kaldırın.Bu kadar!​

Artık Karışık GDR fontlar da yapmaya başladım

Önceki Pixel TTF font paketinin ekran görüntüsüne bakın ve yukarıdaki GDR font paketinin ekran görüntüsünü karşılaştırın...
Fark var mı?

CMFP Pixel GDR : Font hafıza kartınıza yüklenir,yöneticiden kaldırılabilir.
(N70/N72/N90'larda yöneticiden kaldırma özelliği çalışmayabilir.)

CMFP Pixel GDR internal : Font telefon hafızasına yüklenir,yöneticiden kaldırılamaz!
Font Remover veya herhangi bir dosya yönetici uygulaması yardımıyla kaldırabilirsiniz.​

ERKAHAN

Üye
kardeş easy_gdr_creator.linkini yenileyebilirmisiniz

AAG

Üye
A21a ve Cyberay helal olsun size ve emeğinize.
Soruma gelince: E51 için hangi uzantılı font kullanmalıyız?

Cyberay fazla uzak değilmişsin ama tanışmak bugüneymiş Fethiye'den sevgiler.

arkadaşlar bir saat falan uğraştım sırayla dediklerini uyguladım
fontu kaydeterken gdr tool programının altına kırmızı yazı geldi fontu kaydetmedi
yardım
yardım
yardım
yardım

--------------- Ekleme ---------------

Hazırlayan: Perfectlover'e teşekkürler

vayyy be iş başa düştü.
ben başka türlü yaptım burdan değil ama .çok sağol genede.

arkadaşlar bu n90 a neden olmuyor bu fontlar anlamadım gitti .ttf olsun .gdr olsun hepsini denedim dış ekranda fontlar çıkıyor iç ekranda hiç birşey değişmiyor neden acaba bilginiz varmı bu konuda ?