Türkçe Font ve Gdrtool ile font yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

ibonline

ibonline

Üye
işte bu gerçi ben telde comic sans karakterlerini kullanıyorum Turkce ş ı ö ü ç gibi karekterlerde sorun yaratmadı yanı derleyen Türkçe karekterleride eklemiş.
ama abicim iyi düşünmüs ellerine saglık.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte bu gerçi ben telde comic sans karakterlerini kullanıyorum Turkce ş ı ö ü ç gibi karekterlerde sorun yaratmadı yanı derleyen Türkçe karekterleride eklemiş.
ama abicim iyi düşünmüs ellerine saglık.

Sağol ibonline:spr

yukarıdaki fontu abstract denen bir fonttan ürettim. türkçe karakter desteği yoktu. ben fontlab denilen bir pro ile türkçe karakter ekledim. sonra gdr tool ile fontu yapıp güzel görünmeyen karakterleri tek tek düzelttim. her yaptığım fontu telefona yükledim,
en az 10 denemeden sonra bu hale getirdim.genelde bu şekilde yapılan fontlarda ğ y gibi aşağı doğru uzantısı olan harflerin uzantıları görünmez. benim yaptığım fontlarda bu sorunu düzeltiyorum.

:)

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
çok karmaşık gibi duruyor

bluemoons81

Üye
harika bir anlatım ve performans bunun için teşekkürler

5020

Üye
kardeşim yapmayı deniycem eline sağlık tlf num nokia e50 yazı çok küçük bana yazı karakterini büyütebileceğim bir font upload edebilirmisin

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim yapmayı deniycem eline sağlık tlf num nokia e50 yazı çok küçük bana yazı karakterini büyütebileceğim bir font upload edebilirmisin

fontları büyütmek pek mümkün değil. şöyle olabilir her font aynı büyüklükte değil. deniyerek sana uygun olanı üzerinde çalışırsın. mesela ben en az 20 denemeden sonra impact fontundan çeşitli fontlar yaptım. veya gdr tool ile çalışırken karakterleri genişletirsin yine büyük olur. kolay gelsin.:oke:

deliceli

Üye
teşekkürler elinize sağlık

fahad33

Üye
eline sağlık;)

munzurlu62

Üye
sağol ya bende bir türlü mesaj yazamıyordum bi deneyeyim olursa çok sağol emeğine saygı guyuyorum

nadiren

teşekkürler, elinde daha fazla font olan yok mu?

Ozan

Ozan

Admin
:yuru

CyBeRaY

Üye

Ben büyütürüm.İstediğin fontu buraya yolla,ben bi el atiim ;) Font olayını söktüm artık a'dan z'ye :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Paylasim

serkansoft64

Üye
Valla Süpersiniz Beyler Ne Diyeyim

ilker3004

ilker3004

Üye
paylaşım için saolun arkadaşlar... güzel fontlar... :oke:

ssahin9

Üye
bravo, ii çalışma

sexmus

Üye
guzel emek tsk

djkaptan

djkaptan

Üye
arkadaşlar font yapmayı başardım ama yaparken resimde yazıların nasıl göründüğü belli değil bn büyük font yapmaya çalışıyorum yardımcı olurmusuuz

vavacuk

Üye
sagol

federal_47

Üye
arkadaşlar güsel fontlar teşekkürler

Üst Alt