Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe Font ve Gdrtool ile font yapımı
Sponsorlu Bağlantılar
ibonline
Üye
işte bu gerçi ben telde comic sans karakterlerini kullanıyorum Turkce ş ı ö ü ç gibi karekterlerde sorun yaratmadı yanı derleyen Türkçe karekterleride eklemiş.
ama abicim iyi düşünmüs ellerine saglık.
işte bu gerçi ben telde comic sans karakterlerini kullanıyorum Turkce ş ı ö ü ç gibi karekterlerde sorun yaratmadı yanı derleyen Türkçe karekterleride eklemiş.
ama abicim iyi düşünmüs ellerine saglık.
yukarıdaki fontu abstract denen bir fonttan ürettim. türkçe karakter desteği yoktu. ben fontlab denilen bir pro ile türkçe karakter ekledim. sonra gdr tool ile fontu yapıp güzel görünmeyen karakterleri tek tek düzelttim. her yaptığım fontu telefona yükledim,
en az 10 denemeden sonra bu hale getirdim.genelde bu şekilde yapılan fontlarda ğ y gibi aşağı doğru uzantısı olan harflerin uzantıları görünmez. benim yaptığım fontlarda bu sorunu düzeltiyorum.
S€YF€TTiN
Üye
çok karmaşık gibi duruyor
bluemoons81
Üye
harika bir anlatım ve performans bunun için teşekkürler
5020
Üye
kardeşim yapmayı deniycem eline sağlık tlf num nokia e50 yazı çok küçük bana yazı karakterini büyütebileceğim bir font upload edebilirmisin
fontları büyütmek pek mümkün değil. şöyle olabilir her font aynı büyüklükte değil. deniyerek sana uygun olanı üzerinde çalışırsın. mesela ben en az 20 denemeden sonra impact fontundan çeşitli fontlar yaptım. veya gdr tool ile çalışırken karakterleri genişletirsin yine büyük olur. kolay gelsin.
deliceli
Üye
teşekkürler elinize sağlık
fahad33
Üye
eline sağlık
munzurlu62
Üye
sağol ya bende bir türlü mesaj yazamıyordum bi deneyeyim olursa çok sağol emeğine saygı guyuyorum