Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
az kalmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

manolyam63

manolyam63

Üye
levent bana flah player lazım lınk atarmısın tv ızlıyorum kanallar acılmıyor sunucuya baglanmadı dıyor...

- - - Eklendi - - -

ısa bu ıse el at bıraz olmuyor zaten elektrık yok canım sııkkıın

- - - Eklendi - - -

hayırdır nereye gıdeceksın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flash player sistemde zaten gömülü video player ayarların tam mı ? erişim noktaları falan ?

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
EVET AMA TEKRAR BANA SOYLERSEN DahA IYI OLUR

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi bağlantı ile video seyrediyorsun mobil data mı wifi mi ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan bağlantı erişim noktalarından bağlandığın bağlantıyı en üstü taşı wifi ise kategorsiz bölümdeyse onu internet kategorisine taşı ve ilk sırada olsun

manolyam63

manolyam63

Üye
ben tv seyredıyorum wifi den onu ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

normal ınternetten seyredınce acılıyor wifiden sunucuya baglanmıyor dıyor sebebı ne olabılır acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wifi erişim noktasını internet içine taşı ve ilk sıraya ok

manolyam63

manolyam63

Üye
:tşk:

xaczx

Üye
bunu türkçeye çevirebilir misin

asilmen

asilmen

Üye
bende n95 nokıa var imichat.com dan. imichat 2.01.5 son sürüm indirdim ama ingilizce bu versionu türkçeye çevirirmisin lütfen rica ediyorum ve bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
manolyam63

manolyam63

Üye
cok sagolun arkadaslar...

asilmen

asilmen

Üye
bizi unuttuz abi yaa imichat 2.01.5 symbian s60 3v verionunu türkçeye çevirecektiniz hağla ses gelmedi beklirom abi yaa teşekkürler

manolyam63

manolyam63

Üye
Ya arkadaslar bana bir pro lazim aramalari kontrol altina almak icin hani bizimki 30 gun kayit ediyor sinirsizi yokmu

woldemort_1

Üye
Levent abi senden türkçe çeviri değil de başka bişey rica etsek münkün mü acaba? Öncelikle verdiğin emeklere çok çok teşekkür ediyorum bir çok çeviri uygulamanı kullanıyorum . Tek isteğim bir de cwf yapman c6-01 rm-718 için hani böyle değişik en yeni faklı modlamalardan oluşan hızlı ve nossbar kaliesiyle bir cwf istiyorum. telefonumdaki uygulamaların neredeyse %80 i senin elinden geçmiş bir de sistem geçse süper olur diye düşündüm. Yaparsan da yapmazsan da Allah razı olsun .. Daha da iyi yerlere gelmeni temenni ederim Hakkını helal et o kadar emeğin var abi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pm attım cevap için

• Beğen
Tepkiler: woldemort_1 ve asigsasi

xaczx

Üye
türkçeye çevirebilen yok mu

woldemort_1

Üye
pm attım cevap için
Levent abi son olarak mesaj attın mı bilmiyorum ama bana gelmedi mesaj kutusu dolmuş bir de ScreenLock 2.5 prosu kilit uygulaması güzel bişey tutacağından eminim türkçeleştirebilir misin ? Şimdiden çok teşekkür ederim . Program için link istersen
buradan indirebilirsin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link hatalı başka gönder

• Beğen
Tepkiler: woldemort_1

Üst Alt