Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
slm noss bar ben 701 aldım onu hack yapmak ıstıyorum fakat dun aldıktan sonra yazılım guncelledım ondan sonra format attım fakat hack yapmaya calısırken yuklenemıyor bu yerlesık bır bılesen dıyor onun ıcın yukleme yapamaıyorum bana yardımcı olursan sevınırım bırde mesaj yazarken alfa sayısal tus takımı degıstı ben yıne eskısını kullanmak ıstıyorum onu ne yapabılırım sımdıden tsk ederım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden güncelledin telefonu

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
orda yazılım yukle dedı bende onu yukledım yenı surumu yukledım de ondan neden ne oldu kı...

- - - Eklendi - - -

sonra ben flash attım gerı yukleme yaptım ne oldu hep oyle dıyor yanı bu bır yerlesık bılesen dıyor norton programını yukleyemıyorum bırde depo hafızasını da bıcımlendırdım yıne olmadı ne olur yardımcı ol arkadasım sımdıden tsk ederım....

- - - Eklendi - - -

sonra ben flash attım gerı yukleme yaptım ne oldu hep oyle dıyor yanı bu bır yerlesık bılesen dıyor norton programını yukleyemıyorum bırde depo hafızasını da bıcımlendırdım yıne olmadı ne olur yardımcı ol arkadasım sımdıden tsk ederım....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o yöntem eski hack için fp2 için hack yöntemi farklı konusu var modifikasyon bölümünde

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
ben telefonu guncellemeden once belle refresh vardı ondAN SONRA HACK YAPTIM OLDU FAKAT sımdı yapamıyorum hack ama senın yolunu takıp ettım ben tlf nu hackledım ama benım ıkı tane 701 var onu tema efektı yaptım ekran kararıyor sonra efektı kapatınca tlf yıne aynı sekılde sorunsuz calısıyor bunun sebebı ne olabılır yardımcı olursan senınırım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun 701 ve fp2 ise bazı efektler fp2 uyumlu değil sanırım o efekte denk geldin başka efekt dene kemdark sorunlu olanlardan biri ötekileri bilmiyorum ama fazla değiller

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 de ekran kararma sorunu yok sadece arama butonuna basınca birkaç efekt te ufak bi kararma oluyor allstar efektleri yapıyor fakat jinhao serisi daş gibi :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet aldınız mı cevabınıızı fp2 kullanan yardım sever dostumun arkadaşımın mesajıdır:)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:alkis

manolyam63

manolyam63

Üye
bakalım ve gorelım yarın flash atacam boyle olursa..........

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıkıntı olursa pm atman yeter teamviewer den hallederiz

• Beğen
Tepkiler: manolyam63 ve asigsasi
salooo33

salooo33

Üye
Foursquare Türkçe olsa ne güzel olurdu üstad :)

manolyam63

manolyam63

Üye
hallettım oldu artık...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sevindim yapabildiğine

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bunu türkçe yaparmısın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
manolyam63

manolyam63

Üye
ya arkadaslar ne zor sey bırını yaparken dıgerı sorun verıyor sımdı artık sorun yok..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu aralar kayıpsın:hmmm

• Beğen