Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
slm noss bar bana hanı n 86 da eskıden bır program vardı sarj olurken sarj oluyor batarya dolu olurken batarya dolu dıye uyarılı erkek veya kadın soyluyordu onun turkcesı bulunmaz mı acaba yardımcı olursan sevınırım....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı bul türkçe yaparız hiç duymadım ben öyle birşey

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
battery power saving programın ısmı ama burda konusan kız ıngılızce konusuyor onu anlamadım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladım nasıl yapacaz ses kaydını :)

gardi

gardi

Üye
meraba uygulamayı türkçeye çevirirmisiniz ??? teşekkür ederim ASGATech Prayer Times v1.01 S^3

ilgilenen varmı ? arkadaşlar

manolyam63

manolyam63

Üye
bende bılmem kı nasıl oluyor orda konusan kız ıngılızce bırseyler dıyor onbu turkce yapamaz mıyız...

by.frozen

by.frozen

Üye
mobilden yazıyorum yalnış yerden istek yapıyorsam affedin bunun tr çevirisi mümkün müdür
[Pastilli Labs] Situations v1.05(14) Symbian^3 Signed
http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/pastilli-labs-situations-v1-05-14-symbian-3-signed-770894.htm

• Beğen
Tepkiler: gardi

askbank

Üye
ellerinize sağlık teşekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

manolyam63

manolyam63

Üye
levent bey ben nokia 701 alacam onu da hack yapabılırım bır de flash ısık karanlık olunca yanıyor mu yani acık olarak onu bırakmamız sozkonusu mu bana bılgı verırsen sevınırım...

- - - Eklendi - - -

kullandıgım telefon sımdı nokia n8 ama 701 alacagım onunla ılgılı bılgı verırsen sevınırım ozellıkle de noss bar kardesım konuya acıklık getırırsen ıyı olur....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flashı ele feneri gibi kullanabilirsin buna ek yazılım gerekmez kilit tuşunu çekip 3 sn kadar tutarsan flaş ışığı yanar ölçmedim ama tam 15 dk yanık kalabiliyor sonra kapanıyor tekrar açmak gerekiyor

701 in en sevdiğim özellikleri ram 512 ve işlemci 1.3 ghz fp1 fp2 olsun kasma donma diye birşye yaşamazsın birinci nesiller işlemci düşük olduğu için arasıra donama kasma yapabiliyor ama 701 de hiç olmadı ses seviyesi çok değil c6 ve n8 den daha düşük aynı şekilde kullaklıkta öyle orta seviye de daha ne söyleyebilirim nokianın symbian sisteminde alınaacak en iyi telefon 808 i saymazsak tabi

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk ederım konuya acıklık getırdıgın icin ama hack ısını yazmamıssın o ayrı konu...

kasıks

Üye
real football manager çevirirsen süper olur :-)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oyun çevirmiyorum üzgünüm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
salladım :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Teşdekkürler 3 ThemeFX ve Symbian^3 olan program linki verebilirmisin tr olursa yinede iyi olur. Teşekkürler

Üst Alt