Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA
Sponsorlu Bağlantılar
manolyam63
Üye
slm noss bar bana hanı n 86 da eskıden bır program vardı sarj olurken sarj oluyor batarya dolu olurken batarya dolu dıye uyarılı erkek veya kadın soyluyordu onun turkcesı bulunmaz mı acaba yardımcı olursan sevınırım....
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Programı bul türkçe yaparız hiç duymadım ben öyle birşey
manolyam63
Üye
battery power saving programın ısmı ama burda konusan kız ıngılızce konusuyor onu anlamadım
bende bılmem kı nasıl oluyor orda konusan kız ıngılızce bırseyler dıyor onbu turkce yapamaz mıyız...
by.frozen
Üye
mobilden yazıyorum yalnış yerden istek yapıyorsam affedin bunun tr çevirisi mümkün müdür
[Pastilli Labs] Situations v1.05(14) Symbian^3 Signed
http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/pastilli-labs-situations-v1-05-14-symbian-3-signed-770894.htm
levent bey ben nokia 701 alacam onu da hack yapabılırım bır de flash ısık karanlık olunca yanıyor mu yani acık olarak onu bırakmamız sozkonusu mu bana bılgı verırsen sevınırım...
- - - Eklendi - - -
kullandıgım telefon sımdı nokia n8 ama 701 alacagım onunla ılgılı bılgı verırsen sevınırım ozellıkle de noss bar kardesım konuya acıklık getırırsen ıyı olur....
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
flashı ele feneri gibi kullanabilirsin buna ek yazılım gerekmez kilit tuşunu çekip 3 sn kadar tutarsan flaş ışığı yanar ölçmedim ama tam 15 dk yanık kalabiliyor sonra kapanıyor tekrar açmak gerekiyor
701 in en sevdiğim özellikleri ram 512 ve işlemci 1.3 ghz fp1 fp2 olsun kasma donma diye birşye yaşamazsın birinci nesiller işlemci düşük olduğu için arasıra donama kasma yapabiliyor ama 701 de hiç olmadı ses seviyesi çok değil c6 ve n8 den daha düşük aynı şekilde kullaklıkta öyle orta seviye de daha ne söyleyebilirim nokianın symbian sisteminde alınaacak en iyi telefon 808 i saymazsak tabi
manolyam63
Üye
tsk ederım konuya acıklık getırdıgın icin ama hack ısını yazmamıssın o ayrı konu...