Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
levent kardesım bana bır tane ıslem kaydı lazım cunku tlf sureklı kayıtlar sılınıyor ondan bazen arayan numaraları kaybedıyorum bunları sureklı kaydedecek bır program lazım eger ılgılensen tsk ederım...

- - - Eklendi - - -

noss bar benım tlf nokia N8 bana bır tane ıslem kaydı programı bulursan cok makbule gecer hack ısını ve tema efektlerını sayende cozduk yardımını beklıyorum sımdıden tsk ederım...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Usta kik messenger Turkcelestirebilirmisin acaba

asigsasi

asigsasi

Üye
10 gün sonra :ehe :ehe :kop:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:aman2:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
ya arkadaslar benım tlf nokia n8 ben hack yaptım ondan sonra ovi magazaya gırıyorum daha once yukledıgım uygulamalar sımdı yukleme hatası verıyor yardımcı olursanız sevınırım....

- - - Eklendi - - -

kardes bır tane ıslem kaydı lazım bana benım tlf nokia n 8 benım numaralarım aradıgım kısıler hep kayıtlı kalsın cunku lazım oluyor sureklı aynı kısıler

- - - Eklendi - - -

levent kardes[ noos_ bır] yardımcı olursan cok makbule gecer benım tlf ovi magazaya gırıp uygulama ındıremıyorum yukleme hatası verıyor....

- - - Eklendi - - -

yardımcı olun arkadaslar benım tlf hack lı ben bolbest prog aldım ordan yuklemeye calısıyorum ama yukleme hatası verıyor yanı ovi de sorun var yardımlarınızı beklıyorum...

manolyam63

manolyam63

Üye
ustalar cevap vermedınız...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mağaza uygulamanda bir sıkıntı var Şuan mobilim uygulamalar bölümüne bak mağaza uygulaması var indir kur 32 mb boyutu işlem kaydı için belli ki sistemsel bir sıkıntı var istersen bir akşam flash atalım tele sorunların toptan çözülsün pm atman yeter

Anil-D

Anil-D

Üye
abi handy painti turkceye cevirirmisin he bu aralar gozumden kacmadı cok bosladım program turkceye cevirmiyosun

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk ederım noss bar.....

- - - Eklendi - - -

bu magazayı bulamadım 332 mb magaza yok kı nerde bulurum net soylersen bana daha ıyı olur tsk ederım sımdıden.....

- - - Eklendi - - -

bu magazayı bulamadım 32 mb magaza yok kı nerde bulurum net soylersen bana daha ıyı olur tsk ederım sımdıden.....

manolyam63

manolyam63

Üye
ben bunu yukledım yıne hata verdı kardes yardımcı ol lutfen.....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en iyi flash atalım sana

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
olur ben yarın atarım flashı ondan sonra pm atarım sana...

asigsasi

asigsasi

Üye
türkçe uygulamalara karmı yagmış üşümedinmi sen bu işin sonunda üşümedinmi :kop: :kop2:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

gardi

gardi

Üye
meraba uygulamayı türkçeye çevirirmisiniz ??? teşekkür ederim ASGATech Prayer Times v1.01 S^3

Üst Alt