Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) bitti bitti yarın link atarım sana

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
thank you :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

ametlim

ametlim

Üye
evet çevirmemişim çevriliyor klasöründe yarım kalmış o uygulama bende diyorum isim yabancı gelmedi neyse yakın zamanda tamamlarım fazla birşeyi kalmamış

hocam hala yolunu gözlüyorum unuttum sanma :)
ellerineden öper gözünü seveyim unutma...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam hala yolunu gözlüyorum unuttum sanma :)
ellerineden öper gözünü seveyim unutma...

ben unuttum sandmım söz senin için uğraşıcam bu gece düğündeyim ilk çevirim o olsun maximod u 2 . sıraya aldım :)

ametlim

ametlim

Üye
ben unuttum sandmım söz senin için uğraşıcam bu gece düğündeyim ilk çevirim o olsun maximod u 2 . sıraya aldım :)

eyvallah üstadım senin canın sağolsun. Yapsanda yapmasanda yine gösterdiğim ilgi için tşk ederim...

ametlim

ametlim

Üye
valla ayıp oluyor levent kardeşim. hergün girip bakıyorum benim programı çevirmişmisin diye ama çevirdiğin yok bir türlü. ben beceremedim yoksa üstüne düşmezdim bu kadar. hem benden sonra gelen programlara cevap verirken neden benimki ni bu kadar uzatıyorsun anlamadım...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve noss_bar
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
safemgr bitmeden tek bir uygulama bile çevirmeyeceğim çok pis taktım ben yaptıkça dil dosyası bozuluyor 1700 satır çevir çevir bitmiyor tam % 60 tamamlıyorum hopppp gitti dil dosyası ama sıfırdan başlarım gene başlarım pes etmek yok yapıcam bitecek o zaman kimse darılmasın çok önemli bir uygulama hacksiz teller bile mod yapabilecek hacksiz teller bile türkçe uygulama kullanabilecek hacksiz teller bile sınırsız erişime sahip olacak o yüzden önemi büyük anlayın beni

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
ibsa

ibsa

Üye
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) sırayla sırayla teker teker gelin ilk önce şu antivirüs bitsin sonra hırsızlık uygulaması sonra burdan bakarım sırayla yaparım ok

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakacağız artık

Üst Alt