Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet çevirmemişim çevriliyor klasöründe yarım kalmış o uygulama bende diyorum isim yabancı gelmedi neyse yakın zamanda tamamlarım fazla birşeyi kalmamış

metinoktaybeyaz

Üye
uc player. Çeviriversen. Bide açılıyor, hemen kapanıyor. Telefonum hackli c6-01

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekleyin bakalım

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

seyits

Üye
Aims Migital Call Log Hider v3.00 türkçeye çevirebilir mi sin hiçbiryerde türkçe yapılamamış levent.Ayrıca özelden msj ima cevaben duyarlılığın için çok Tşk ederim.çevirini sabırsızlıkla bekliyorum.Ve extra buttons indirip kurdum ellerine sağlık dostum

ayran3883

ayran3883

Üye
Bu uygulamayı daha önce çok (5 6 ay önce) niyetlendim çevireyim ama tam ekran olmaması yüzünden vazgeçtim onun yerine shaazaam kullanıyorum zaten yazılım ile gelen bir uygulama buna ihtiyaç duyulmamıştı

O Zaman Şunu Çevirsen Sana Zamet http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/sinew-fasttube-2-02-0-symbian-3-signed-700357.html :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fasttubenin dili exe içinde hem karakter eksikliği olur heme tükrçe karakter destelemek örnek Exit türkçe si Ciki oluyor ve çok ama çok uğraşmalı olur onun yerine cute tube versek emin ol en güzeli cutetubedir çıktığı günden beri bütün sürümlerin TR sini hep çeviriyorum

seyits

Üye
levent dostum forumudamuzda call log hider v3.00 versiyonu yok ama, [Aims Migital] Call Log Hider 2.01(0) S60v3-S^1-S^3 Unsigned [Sensation-Maxicep].sis diye versiyon var.hangisi olursa olsun türkçe yaparsan inan çok sevinirim.Lütfen

ayran3883

ayran3883

Üye
fasttubenin dili exe içinde hem karakter eksikliği olur heme tükrçe karakter destelemek örnek Exit türkçe si Ciki oluyor ve çok ama çok uğraşmalı olur onun yerine cute tube versek emin ol en güzeli cutetubedir çıktığı günden beri bütün sürümlerin TR sini hep çeviriyorum

http://www.maxicep.com/symbian-3-muzik-oynaticilar/sabbir-e-t-tag-clinic-sarki-bilgilerini-duzenleyin-682406.html o zaman bunu çivirsen bu basit heralde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
noss_bar' a selam olsun. :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici