Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
uc browser 8.4 sürümünü türkçeye çevirebilirmisiniz çok güzel uygulama fakat ingilizce olması sıkıntılı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok özür diliyerek isteklerinizi türkçeye çeviremeyeceğim. Bir haftadır androide geçmiş bulunmaktayım. elimde belle li tel yok düz bastı çeviri yapıp sorunları dil hatalarını ve tam çeviri olup olmadığını kontrol edemeyeceğim için çeviri yapıp paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ayrıca konu açarken ekran görütüsü alamayacağım içinde sorun olacaktır. O yüzden symbian için uygulamalar nasıl çevrilir araçları ile resimli anlatımınıda yaptım imzamda mevcuttur. Daha ne yapabilirim. Symbian defteri benim için bitmiştir. Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: ID68

burakkk97

Üye
Arkadaşlar çok özür diliyerek isteklerinizi türkçeye çeviremeyeceğim. Bir haftadır androide geçmiş bulunmaktayım. elimde belle li tel yok düz bastı çeviri yapıp sorunları dil hatalarını ve tam çeviri olup olmadığını kontrol edemeyeceğim için çeviri yapıp paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ayrıca konu açarken ekran görütüsü alamayacağım içinde sorun olacaktır. O yüzden symbian için uygulamalar nasıl çevrilir araçları ile resimli anlatımınıda yaptım imzamda mevcuttur. Daha ne yapabilirim. Symbian defteri benim için bitmiştir. Hoşçakalın

sen de mi be abi :bye:

ID68

Üye
bune ya herkes bi symbian dan kaçış içinde :hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
samsung mu?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Xperia ARC S

cardanadam

cardanadam

Üye
nasıl telefon alınırmı bana özelden gönederirmisin özelliklerini bu arada hayırlı olsun

sduman

Üye
Selam kolay gelsin teşşekurler 701 de firing yüklendinden sonra daha açilmiyor ilgilenirsen şimdiden sağol

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fring zaten tam belle uyumlu bir uygulama değil s60v5 uygulaması aslında ama bellede sorunluda olsa çalışıyor atma sorunu var genelde sana tavsiyem skype veya nimbuzz kullanman aynı işlevler var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

dedik şimdi geri döndük demek ki neymiş ne oldum deneyeceksin ne olacağım diyeceksin çevirilere devam

harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Attached: [Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned (Retail-@hungsuphu8x) bu programı türkçeye çevirirsen çok memnun olurum kardeşim çok sağol[/SIZE][/COLOR]

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok bu gece paylaşırım sabaha yayınlanır. iki istekte anlaştık

arslanla

arslanla

Üye
cutetube v.1.2.1 i çevirebilir misin?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cute tube başladım zaman alacak qml biraz sıkıntı iş ama sevdiğim bir uygulama olduğu için çeviriyorum ok orti senin ki bitmek üzere

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
arslanla

arslanla

Üye
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt