Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

djkaptan

djkaptan

Üye
ZOOM sms yazı büyütme

kardeşim bu programı türkçeleştirirsen çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
n8 de kullanıyorum :alkis

burakburak1987

burakburak1987

Üye
çeviriler için çok teşekkürler rica etsem şu uygulamayıda çevirebilirmisin Voyager] Voyager Home Screen (vHome) v3.92(0) S^1/S^3 Signed

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çeviriler için çok teşekkürler rica etsem şu uygulamayıda çevirebilirmisin Voyager] Voyager Home Screen (vHome) v3.92(0) S^1/S^3 Signed

Link? en azından uygulamanın hangi bölümde olduğunu yazsaydın S^3 uygulamalar ekran ve yaz dil araçları gibi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim seferim

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
yunuq58

yunuq58

Üye
rica etsem

bnm telefnmda çlışacak (çok denedim) nokia 500 için angry birds season linki atrmısın hrkeste var bn bulamdm :((

bde fruit ninja

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica etsem

bnm telefnmda çlışacak (çok denedim) nokia 500 için angry birds season linki atrmısın hrkeste var bn bulamdm :((

bde fruit ninja

eğer profilindeki telefon modelin doğru ise yani n95 s60v3 sistem demektir senin bir üstün S60v5 onun bir üstü S^3 tür angry birds S^3 uygulamasıdır. Yani malesef iki beden küçük bir sistemin var S60v5 te bile var mı emin değilim ki s60v3 te yoktur duymadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar

yunuq58

yunuq58

Üye
eğer profilindeki telefon modelin doğru ise yani n95 s60v3 sistem demektir senin bir üstün S60v5 onun bir üstü S^3 tür angry birds S^3 uygulamasıdır. Yani malesef iki beden küçük bir sistemin var S60v5 te bile var mı emin değilim ki s60v3 te yoktur duymadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar

hyr telefnm şuan nokia 500?? Var 500 için fruit ninja linki atarmısn biliysn 500 ün gpu olmadğı için s^3 leri bazen açmıyo :( nokia 500'de çalışabilecek fruit ninja lütfnn

yunuq58

yunuq58

Üye
ya bna yardım edicek yokmu :((

- - - Eklendi - - -

şunuda çevirirmsn bi zahmet www.maxicep.com/symbian-s60v5-ekran-koruyuculari/latest-screenlock-fx-beta-app-for-nokia-s60v5-ekran-kilidi-509788.html

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam eklendi hepsi

istek isteyecek arkadaşlar çeviri istekleri bir iki ay almıyorum liste çok birikti çevrilecekler bitsin. popüler olanlar çevrilmeye devam edilecek ama özel istekler için çeviri yapmayacağım ok anlayışınız için teşekkürler

KxTR79

KxTR79

Üye
helal olsun :)

tempestshine

tempestshine

Üye
tüh be bir program isteğim vardı

Üst Alt