Üstad öncelikle ellerine sağlık Allah kolaylık versin.. Bu biraz uzun bi yazı olabilir, hatta şevk kırıcı olabilir şimdiden hakkını helal et ve yanlış anlama..
Ben şu an n8 kullanıyorum ancak yarın inşallah galaxy s2 alıyorum, biraz android nedir ne değildir diye incelemek için bakıyordum ve yazıyı okudum.. neyse..
Öncelikle herşey bi tarafa bi konuda biraz gerçekçi olalım.. Bu programı neden yazıyorsunuz hocam? Yani temel amaç para kazanmak mı? İsim yapmak mı? Sadece iyilik mi? Bunlar bir yana, insanların ''vaayy iyi fikir'' diyerek indirip biraz gülümseyip sonra silecekleri bir uygulama yapmak mı yoksa gerçekten bir açığı kapatmak mı amacınız?
Bir arkadaş internette gezerken ''ileri geri'' tuşlarını sesle kontrol edebilmeyi tavsiye etmiş.. İşte bu bir ihtiyaç! Yada ''acil'' denildiğinde 112'yi araması... Tavsiyeleri dinlerken şuna kulak vermelisiniz bence; ''şunu yapsan iyi olur, şunu ekle matrak olur'' gibi fikirlerin doğurduğu tavsiyeler bu uygulamayı -Eğlence- kategorisine sokar!!! Bu yüzden ''şu özellik olmazsa manası yok, şu gerçekten lazım'' gibi yorumlar, belkide sizi ciddi olarak maddi yönden ihya edecek bir uygulama yapmanıza destek verir..
Tabi dediğim gibi eğer bunu eğlencelik bir uygulama olarak düşünmüşseniz o ayrı.. Siz bu konudaki seçiminizi söyleyin, gelen tavsiyelerde o yönde olsun bence..
Tekrar kolay gelsin...