Haber Türkçe "4 Resim 1 Kelime" Oyunu Mağazada! (Güncellendi-23.06.2014)

Invoke

Üye
Ben de deneyim şunu.

PureFood

Üye
108.seviyeye kadar geldim bugün, bazıları çok zor harbiden. gerçekten çok iyi bir uygulama hocam, ellerin dert görmesin.

Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece
4500+ değerlendirme oldukça iyi

Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece

Invoke

Üye
İyiymiş gerçekten, şuan oynuyorum.

Tepkiler: kesasd

Rainesto

Üye
Güncelleme için teşekkürler elinize sağlık

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Evet orada haklısın aklıma gelmedi değil, ancak aklıma başka bir şey gelmedi. Ben de merak ediyorum öğrenirsen pasla Turbo
Sanırsam WP8 ilk kurulumunda yeni eposta oluştur seçeneğiyle yeni mail adresi oluşturunca ad soyad bilgisi istemiyordu diye hatırlıyorum ve doğum tarihi gibi bilgileri de istemiyordu.Sanırsam o kişiler Kullanıcı diye gözükmekte.

Son düzenleme:
Tepkiler: PureFood ve kesasd
Boş bıoırakırsan hata verir yalnız açınca yeni oluştur deyince sonradan soruyor bilmediğim bir tek bu kaldı micvrosofta sorucam

abi 17 Level az değilmi yinede teşekkürler.

Konu Sahibi
abi 17 Level az değilmi yinede teşekkürler.

Şu anda Maxicep WP uygulaması ve diğer birkaç projesi var @kesasd arkadaşımızın.
O yüzden 50-100 bölümlük toplu güncelleme vermesi mümkün olmuyor.
Muhtemelen ay sonuna doğru yine küçük bir güncelleme gelecektir

Uygulama nasıl oynanıyor ki anlamadım resimlerw tıklıyorum birşey olmuyor

çok beğendim ya hazırlayanların ellerine sağlık. özellikle "bot" kelimesi için çıkan resimlerde cs'deki botları görünce hayret ettim gerçekten çok güzel çok ince düşünülmüş özenle hazırlanmış. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum burdan emeği geçenlere

Uygulama nasıl
oynanıyor ki anlamadım resimlerw tıklıyorum birşey olmuyor
size verilen 4 resimden ortak kelimeyi bulmaya çalışıyorsunuz bildiğiniz her kelime 10 puan veriyor ipucu olarak harf alabiliyorsunuz yalnıız 60 puanınız gidiyor artık gerisi size kalmış.