turk3 toolbar ...indir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
turk3 toolbar ...indir
Turk3 Toolbar

Rating: Puan Ver: Puan ver
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hits: 86 Download: 2667 Versiyon:
Lisans: Freeware (Ücretsiz) Üretici/Telif: Turk3 İşletim Sistemi: Windows Güncellenme Tarihi 09/03/2010 21:00 Paylaş :


Yazı Boyutu 12 14 16 18
Turk3 Toolbar güncel versiyon Bilgisayar ve İnternet kategorisinde oldukça popüler programlardan biridir. Turk3 Toolbar yazilimi internet explorer, Mozilla firefox ve Safari web tarayicilari icin gelistirdigimiz mukemmel bir aractir. 3-4 ay once hazirladigimiz bu eklenti kullanicilarimiz tarafindan muazzam ilgi gordu ve bugun itibari ile 710.000 kisi tarafindan indirilip aktif olarak kullanilmaya baslanmistir. Hergun ortalama 10.000 yeni kullanici Turk3 toolbar'i begenerek indiriyor ve begeniyor. Daha once kurmayanlar ve denemeyenler icin arac cubugumuzu tanitmak istiyoruz. Internette begendiginiz ve devamli kullandiginiz yuzlerce araci toolbar uygulamamiza entegre ettik ve daha hizli ve kolay bir gezinti yapmanizi amacladik. Butun araclarin tek bir cati uzerinden elinizin altinda olmasini sagladik.

Turk3 Toolbar Nedir? Icinde Neler vardir? Kisaca bahsedelim;

1- Internette site site dolasmaniza gerek kalmadan Turk ve yabanci bir cok televizyon yayinini canli olarak izleyebilirsiniz.

2- Ozenle secilmis 350 civarinda radyo yayinini sorf yaparken kesinti olmadan super kalitede dinleyebilirsiniz.

3- Turkce-Ingilizce dahil olmak uzere tam 56 adet dili cumle, kelime ve Web sayfasi olarak saniyeler icinde otomatik olarac ceviri-tercume edebilirsiniz.

4- Uydu uzerinden Turkiye ve butun iller dahil olmak uzere dunyanin her tarafini hatta kendi eviniz/mekaninizi izleyebilirsiniz.

5- Turkiye'de mevcut olan ve yayinlanan butun gazeteleri gunluk olarak okuyabilirsiniz.

6- Yeni cikan bilgisayar programlarini ve yeni versiyonlarini hizlica indirebilrisiniz.

7- Neredeyseniz oranin anlik hava durumunu tek tiklamayla ogrenebilirsiniz.

8- Sectigimiz 200 den fazla oyunu siteleri dolasip durmadan ve kurulum yapmadan aninda oynayabilirsiniz.

9- Internette gezerken rastladiginiz rahatsiz eden popu turundeki reklamlari engelleyip kaliteli sorf yapabilirsiniz.

10- Hotmail, Gmail gibi pop3 destekli butun postalarinizi arac cubugundan kontrol edebilir ve yeni mail geldiginde uyari vermesini saglayabilirsiniz.

11- Ekledigimiz Google arama kutusu ile kelimeyi yazip aninda aranmasini ve en kaliteli sonuclarin cikmasini saglayabilirisiniz.

Ayriyetten, Canli doviz ve borsalari, Canli mac sonuclarini, Son depremleri, Gunluk burclari, Butun sans oyunu sonuclarini, Adsl kotanizi, Namaz vakitlerini, Tc ve vergi numaranizi sorgulayabilir, Elektirik Su ve Telefon borcunuzu ogrenebilir, Cocuklarinizin okul notlarini ogrenebilirsiniz vs... bunun gibi sayamadigimiz kadar cok herzaman lazim olan arac eklenmistir.

Iddaliyiz ve sizlere oneriyoruz ki %100 hicbir para talep etmeden hazirladigimiz bu programi kesinlikle ve kesinlikle begeneceksiniz.



Turk3 Toolbar indirme sayfasına gitmek için tıklayın
Alternatif download linkleri de verilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: rkap
rkap

rkap

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt