androidli olması çok güzel ama biraz tuzlu
gider sgs II alırım daha iyi![]()

mecbur bunu alıcam
.. İnternettekiler yanıltıcı olmasınTürk telekom sitesinde yazıyoki bu ürünün dışarıdan alış fiyatı 2000 TL dir. Eğer TT'Den peşin alırsan yine 2000 tl ama 36 ay taksitle alırsan 1980 diyor.. Alıcam ben bu ürünü ya daha hiç bi şikayet yok adamın biri amerikadan 1100 dolara almış. Oda 1760 kadar yapıyor versi falan bide kılıfta var zaten anca yapar 1980.. Ben alcam bunu ya.. Kredi kartımız yok onun için her şeyi peşin almak zorundayım ...1.5 milyarıda peşin nerden buluyummecbur bunu alıcam
ayrıca TT den alınan ürün 32 GB Wifi + 3G modelidir. SADOLAYN alayım mı cidden pişman olmam demi sonra ?Bide imkanın varsa kendin ürünün fotoğrafını çekip resim koyabilir misin .. Hani gerçek gözle görelim.. İnternettekiler yanıltıcı olmasın

ayrıca onların bir sürü işi var vergisini yine vericem...+ olarak pasaport falan filan uğraş dur...Türk telekom sitesinde yazıyoki bu ürünün dışarıdan alış fiyatı 2000 TL dir. Eğer TT'Den peşin alırsan yine 2000 tl ama 36 ay taksitle alırsan 1980 diyor.. Alıcam ben bu ürünü ya daha hiç bi şikayet yok adamın biri amerikadan 1100 dolara almış. Oda 1760 kadar yapıyor versi falan bide kılıfta var zaten anca yapar 1980.. Ben alcam bunu ya.. Kredi kartımız yok onun için her şeyi peşin almak zorundayım ...1.5 milyarıda peşin nerden buluyummecbur bunu alıcam
ayrıca TT den alınan ürün 32 GB Wifi + 3G modelidir. SADOLAYN alayım mı cidden pişman olmam demi sonra ?Bide imkanın varsa kendin ürünün fotoğrafını çekip resim koyabilir misin .. Hani gerçek gözle görelim.. İnternettekiler yanıltıcı olmasın