Türk Telekom Motorola Xoom ALAN VAR MI ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom Motorola Xoom ALAN VAR MI ?
Merhabalar ...
Motorola xoom alan varmı türk telekom aracılığıyla .. Varsa memnunluk derecesini yazabilir mi...
Zira 36 ay taksitle ayda 55 tl'ye almayı planlıyorum

Burak

Üye
ordan alma boşver.
Adam kandırıyor onlar.

OğuzcanAbi

Üye
1 980 tl çok para yahu

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Başkada tablet yokki ama güzel demi

bam bam bam

Üye
3g yokmuş sanırım. hayatta alınmaz

sadolayn

sadolayn

Üye
Ben aldi com memnunum big apple kullanicisi olaraktan hizi ve flash destestegi harika 3g mevcut ben baya arastirdim hizli aldaki versiyonlarda 3g you ondan 1400 civari tavsiyem telekomdan almaniz motorolanin sat is politikasi herhalde ben turkcell hatta 8gb 3g ile canavar baglaniyorum nete ama yen oldugundan uygulama acisindan applenin gerisinde apple yakinda ipad 3 cikarirsa sasirmayin sarjida harika 10 saat ve fazlasi kesintisiz calistigim oldu kesintisiz alin derim suan bundan iyisini bulamazsiniz kilifida hediye ediyorlar kullanisi com iyi dezavantaji power tusu arkada birde apk uygulamalari cogu bu tablets unygundegil biraz daha zaman gecsin sonucta arkasinda google var

OğuzcanAbi

Üye
androidli olması çok güzel ama biraz tuzlu
gider sgs II alırım daha iyi :D

technoblue

technoblue

Üye
gereksiz derecede çok pahalı. ben lg optimus pad'i bekliyorum. bence piyasaya çıkan en iyi tablet adayı olacak. 3d kayıt olayı başka hiçbir tablet pc'de yok. buda fazlasıyla dikkat çekici kılıyor optimus pad'i. bence fiyatı da rakiplerine göre daha uygun olacaktır.

fireman87

fireman87

Üye
Bence çok pahalı olmuş o ne öyle 36 ay insanları zaptanat altına alıyorlar..

sadolayn

sadolayn

Üye
Su an piyasadaki en kral tablet demedi demeyin 3g cift cekirdek sarj sorunuda yok cok dikkat cekicek demedi demeyin

kevin21

Üye
ilk önce kimden aldığına bakacaksın, TÜRK TELEKOM; bugüne kadar bunlardan ne kadar çektik hatırlamıyormusnuz! 1 malı 5 katına satan bi kurum. 500 tl dese dahi içinde bir iş var derim. Bence acele etmeyin çok kısa bi süre içinde daha iyisini çok daha az bi fiyata alacaksınız. Benden tavsiye...

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Türk telekom sitesinde yazıyoki bu ürünün dışarıdan alış fiyatı 2000 TL dir. Eğer TT'Den peşin alırsan yine 2000 tl ama 36 ay taksitle alırsan 1980 diyor.. Alıcam ben bu ürünü ya daha hiç bi şikayet yok adamın biri amerikadan 1100 dolara almış. Oda 1760 kadar yapıyor versi falan bide kılıfta var zaten anca yapar 1980.. Ben alcam bunu ya.. Kredi kartımız yok onun için her şeyi peşin almak zorundayım ...1.5 milyarıda peşin nerden buluyum :D mecbur bunu alıcam
ayrıca TT den alınan ürün 32 GB Wifi + 3G modelidir. SADOLAYN alayım mı cidden pişman olmam demi sonra ?Bide imkanın varsa kendin ürünün fotoğrafını çekip resim koyabilir misin .. Hani gerçek gözle görelim :D.. İnternettekiler yanıltıcı olmasın

kevin21

Üye
Türk telekom sitesinde yazıyoki bu ürünün dışarıdan alış fiyatı 2000 TL dir. Eğer TT'Den peşin alırsan yine 2000 tl ama 36 ay taksitle alırsan 1980 diyor.. Alıcam ben bu ürünü ya daha hiç bi şikayet yok adamın biri amerikadan 1100 dolara almış. Oda 1760 kadar yapıyor versi falan bide kılıfta var zaten anca yapar 1980.. Ben alcam bunu ya.. Kredi kartımız yok onun için her şeyi peşin almak zorundayım ...1.5 milyarıda peşin nerden buluyum :D mecbur bunu alıcam
ayrıca TT den alınan ürün 32 GB Wifi + 3G modelidir. SADOLAYN alayım mı cidden pişman olmam demi sonra ?Bide imkanın varsa kendin ürünün fotoğrafını çekip resim koyabilir misin .. Hani gerçek gözle görelim :D.. İnternettekiler yanıltıcı olmasın

Arkadaşım bu ürünün igliteredeki fiyatı 479 pound (1250tl) almak istiyorsan buyur link al.

bırakın sizi kazıklayan adamlardan ürün almayı ha paranız çoksa o ayrı:P:

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartım yok arkadaşım nasıl alıyım.. Kapıda ödemesi olsa bile 1250 TL suan yok bende :D ayrıca onların bir sürü işi var vergisini yine vericem...+ olarak pasaport falan filan uğraş dur...

----------Eklendi @ 16:10:48 ---------- Yazıldı @ 16:10:01 ----------

Hemde onlarda 3G yok

----------Eklendi @ 16:11:23 ---------- Yazıldı @ 16:10:48 ----------

Ayrıca TT'De kılıfda hediye...

phasan

phasan

Üye
Çok pahalı

sadolayn

sadolayn

Üye

Valla arkadasim ben suanda kullaniyorum alisdikca daha bi baglaniyor insan inan elimden dusurmuyorum rootlamadi m ama blapkmarkete uye oldum oyunlari guzel nvidia tegra ile bay is yapar valla teknoloji surekli degisiyor ben aldim pismanda degilim ama kalkipta bu zamanda bunun gibi tabletide 1000 tl ye vermezler 100 tl zaten cantasi arti 3g side var bu onemli ozellik heryerde wireless bulmak zor aciyorum deniz kiyisinda birde bira bu keyif parayla olculmez sarji cok iyi ful ekran parlikligi acik halde 10 ssaatin uzerinde gidiyor bama kalirsa al derim baglayan bisey yok zaten en kotu 1 sene odersin geri kalanini pesin kapatirsin sonucta tel faturana yansitiyorlsr

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D Bana kalsa dünden razıydım babam en başta istemedi ... az önce beni aradı gitmiş TT ana bayisine son 2 tane kalmış onuda sabah satmışlar gelicekmiş bi seri daha o zaman alacam bi kaç güne gelir umarım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok pahalı yaw o fiyata 2 tane n8 alınır :hmmm

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
n8 mi :D peeeh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt