Türk Telekom Arena Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

RomeusTR

RomeusTR

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom Arena Hakkında
STAD BİLGİLERİ

Türk Telekom Arena Projesi Almanya-Stuttgart kökenli ASP (Arat-Siegel + Partner) bürosunun koordine ettiği bir konsorsiyum tarafından planlamıştır. Teknik, mekanik ve elektrik projesi Obermeyer, statiği ise SBP firması tarafından hazırlanmıştır. Her üç planlama bürosu daha önce stadyum inşa etmiş ve spor yapılarında çok deneyimli plancılar olup, ekibin başında Mimar Mete Arat bulunmaktadır.
Yer:Aslantepe, İstanbul
Beklenen Açılış Tarihi:Ocak 2011
Kapasite: 52.650
Localar: 157
VIP Koltuklar:5.500
Stad İçi Park Yeri Kapasitesi:2.900
Katlar:5 üst, 4 yeraltı katı
Catering Alanları:VIP Market Alanı-Premium Food Court
Özel Alanlar:Galatasaray Mega Store-VIP Restoran
Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olacak Türk Telekom Arena, 52 bin 650 seyirci kapasitesi ile dünyanın sayılı stadyumları arasına girmeye hazırlanıyor.
Stadyumun tabanı bir elips şeklindedir. Enine ekseni 190 metre, boyuna ekseni ise 228 metredir. Yayaların dolaşım alanlarıyla servis ve araç dolaşım alanları, stadın etrafında iki ayrı düzeyde çözülmüş ve stadın daha rahat çalışması sağlanmıştır.
52 bin 650 kişi kapasiteli tribünler, alt ve üst tribün olarak ikiye ayrılmıştır. İki tribün kısmı arasında 157 adet loca , VIP alanları, stadyum yönetimi, Galatasaray Müzesi, GS Store satış noktaları, restoran ve food-court gibi işlevleri içeren iki kat yerleştirilmiştir.
Stadyumun ana VIP girişi kuzeybatı yönünde, vadi tarafındadır. Stadın altında 2.000 araçlık bir VIP otoparkı öngörülmüştür. Stadın çeperinde arazinin eğiminden yararlanarak toplamda 2 bin 900 araçlık bir otopark tasarlanmıştır. Bu park yerleri, TEM ve kuzeybatıdaki yollara uygun kavşaklarla bağlanmaktadır.
Yayaların büyük bir kısmı metro bağlantısıyla stada kısa bir zamanda ulaşabilirler.
Mekanik ve elektrik tesisat, en son stadyum teknolojisine uygun olarak Almanya’da bu konunun uzmanları tarafından projelendirilmiştir.
STAD PLANI





KURUMSAL AĞIRLAMA
Galatasaray, yeni stadyumu Türk Telekom Arena ile spor ve iş dünyasını kurumsal bir eğlence anlayışı içerisinde birleştirmeyi mümkün kılıyor.
Türk Telekom Arena, fonksiyonelliği modern bir mimari ve zarif bir iç dekorasyon ile harmanlayarak Galatasaray maçlarından dünya çapındaki konserlere, resmi iş toplantılarından konferanslara kadar bir çok farklı alandaki etkinliğin yeni merkezi olmak üzere tasarlanmıştır.
Türk Telekom Arena, Türkiye’de ki Kurumsal Ağırlama anlayışını yüksek standartlardaki yeni bir bakış açısıyla tanıştırmaktadır.


Deniz Club Kurumsal Loca ve VIP Koltukları size rahatlık, zerafet, stil ve yüksek standartlar, müşterilerinize ise güvenlik ön planda tutalarak hazırlanmış benzersiz bir kurumsal ağırlama deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır.
Futbol maçları, F1 Grand Prix, golf organizasyonları ve dünyaca ünlü sanatçıların konserlerine katılarak varolan müşterilerinizin, olası müşterilerinizin veya ekibinizin iyi vakit geçirmesini sağlayabilir bu eşsiz organizasyonlardan faydalar sağlayabilirsiniz.
İyi bir misafirperverlik müşteri sadakatini arttırır. Mutlu müşteriler deneyimlerini diğerleriyle paylaşarak farkında olmadan ağızdan ağıza pazarlama yaparlar ve sizin gönüllü marka elçileriniz olurlar.
Pazarlama stratejileri ve CRM aktiviteleri arasında en fazla kazanç sağlayan segmentin Kurumsal Misafirperverlik olduğu son yıllarda Türkiye’de de kanıtlamıştır.
Türk Telekom Arena Kurumsal Misafirperverliği ile;
Müşterilerinizin ve potansiyel müşterilerinizin iyi vakit geçirmesini sağlayarak derinlikli ve yeni ilişkiler kurma fırsatı
Müşterileriniz ve ekibinizle rahat bir ortamda, dış etkenler tarafından bölünmeden iletişim kurmak onları daha iyi anlamanıza ve ayrıntılı bir biçimde tanıma fırsatı
Özel VIP Salonlarında maç öncesi ve sonrasında, devre aralarında networking imkanı
İş ilişkilerinizdeki güveni arttırarak müşteri sadakatini pekiştirme
Türkiye’de çeşitli alanlarda bir çok ilki gerçekleştiren Galatasaray SK, stad içerisinde bulunan tesislerin işletmeciliğini yapmak üzere AEG Europe ile anlaştı. Böylece bir ilki daha gerçekleştirerek stad içerisinde bulunan tüm alanları kontrol altında tutarak beklenmedik süprizlere engel oldu.
Tesis yönetimi konusunda uzmanlaşmış olan AEG Europe, Los Angles’te bulunan The Staples Center ve Londra’da bulunan O2 Arena gibi dünyanın önde gelen konser, gösteri merkezi ve stadyumlarının işletmeciliğini yapmaktadır.
ULAŞIM
 


Üst Alt