Türk malı telefon DST 500 piyasada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
üsttekiler iyimiş aslında

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ya bunlar Türk malı telefonlardı.Hatta abartmıyorum biryerde okudugumu çok iyi hatırlıyorum ilk MMS özelliği olup avrupada satışa çıkan telefonlardandı bu.Yani bilgi yanlışlığı var.Türk yapımı telefonlar çok çok öncedne piyasadaydı ama tutulmadı.Arçelik BEKO telefonlar 2004-2005 yıllarında piyasadaydı.Hatte arçelik telefonlar rabet görmüştü kamerası falan vardı o zamanlar çelik ucan kelebeğin resmini bile çekiyordu:ehe.2005 Yılında BEKO teknik servisinde çalışırken inceleme fırsatım oldu beko cep telefonunu polifonik müzikleri gayet güzel çalıyordu iyi bir sesi vardı ama bizim kalfa üst tuşlarında sorun oldugunu sürekli arızalandıgını ve bize geri geldiğini söylemişti.Sonradan üretimi durduruldu demekki

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
evet arçelik kameralıydı devam etseler olabilir bir şeyler:)

ekc-103

ekc-103

Üye
kesinlikle çin malından 100 kat daha ii türkiye iç pazara yönelrse kalkınma da hızlı olur ben bu gelismeyi cok begendim gercekten

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Arkadaş Bizim Türkiye Şöyle Adam Kanserin İlacını Buluyor Veya Başka Bişey Kimse Sahip Cıkmıyor Adama Adamı Ya Amerika Yada İsrail Kapıyor Adamlar Üretip Satıyor Para Kazanıyorlar :(
Türkiye Bu Sanatcılarına Profesörlerine Bilim Adamlarına vs vs vs Sahip Cıksa Eminimki Dünyada 1 Numara Olucaz Gerci Şimdide Parmakla gösteriliyoruz ama O zaman Bütün İpler elimizde Olcak Ama Baştan Tayip İnince NECMETTİN ERBAKAN Koltuga oturdugunda.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
şuan için iyi gidiyor umutlu olalım arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt