Türk malı telefon DST 500 piyasada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Türk malı telefon DST 500 piyasada

‘Made In Turkey’ (Türk Malı) ibaresiyle satılacak olan cep telefonunun yüzde 35’inde yerli katma değerden faydalanılıyor. DST 500’ün satış fiyatı ise 250 lira.

Yıldırım, toplantıda, “Katma değer yaratan ürünlerin gönüllü pazarlamacısı olurum” dedi.

Millet destek verecek

Bakan Binali Yıldırım, yerli üretimin başarıya ulaşacağından endişe etmediğini kaydederek, “Kimse yerli ürünümüzü küçük görmesin. Hiçbir aşağılık duygusuna kapılmayalım” diye konuştu.

Türkiye’de 65 milyon cep telefonu bulunduğunu ve bu telefonların 18 ayda bir değiştirildiğini belirten Yıldırım, “72 milyon millet, 1 milyon yerli üretime gereken desteği vermeyecek mi? Tabii ki verecek” dedi.

• Beğen
Tepkiler: erdem3113 ve zehircbbb

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kçak Çan Çin alacakalrına bunu alsınlar.Fiyatıda aşağı yukarı diğer çin malları ile aynı.Üretim Olan herşeyi desteklerim.Zira Tr nin en çok ihtiyacı olan şey üretim

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kaçak çin mallarından çok daha kalitelidir

zehircbbb

zehircbbb

Üye
HeLaL oLsun be.. İnsaLLah daHa ii yerLere geLicez böyLe böyLe..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence marka oluşturmalıyız ama bu bile çok güzel, umut verici:)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Bencede :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arçelik yapmıştı bir aralar tutmadı maalesef

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arçelik yapmıştı bir aralar tutmadı maalesef

Bekonun da bir kaç modeli vardı az çok tutulmuştu.Zaten Hoop diye hemen meyvelerini alamazsın.Bir iki seri daha geliştir biter iş.Bua rada benim bildiğim Bir raks vardı buda Türk malı değilmiydi ya?Bayada hoştu cihazları:hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
raks vestel oldu sanırım :hmmm

merty24

merty24

Üye
işletim sistemi diğer dandik cin mallarının aynısı olursa tutmaz android kullanırsa :oke:

orhaan48

orhaan48

Üye
yerli üretimi bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak desteklemek isterim ama arkadaşlarında yazdığı gibi daha önceki denemelerde malesef başarı elde edilemedi umarım bu sefer kaliteli bir cihaz piyasaya çıkar tabiki işletim sistemi çok önemli. herşeye rağmen o berbat çin malı cihazlardan çok üstün olacağı kesin. umarım bir gün nokıa kalitesinde cihaz çıkartılır türk yapı.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence VESTEL bu işi yapar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dünyada en çok cep telefonu kullanılan ülkeler sıralamasındaki yerimiz belli...
İlk cep telefonu üretimimiz ne zaman?..

Neyse, bir yerden başlamak lazım...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
daha önceden yapıldı ama olmadı :s

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bir anda olucak bir şey değil ama bunlar öncü olur umarım bu teknolajiye sahibiz aselsan bile en iyisini yapabilir eminim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hayirlisi devami gelir ins

zehircbbb

zehircbbb

Üye
GercekTen o raks Lar o kadar da koTu deıL kı beNce cok buyuk geLısme.. Bi yerden basLamamız Lazım aNcak TuTması cok zor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt