avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen yeterki kafana koy uçak bile yaparsın.
Not: Bu konusa çok ciddiyim.
Bikere donanımı uyumlu toplican ki çoğu firma kendi üretiyo yani pc gibi toplayamıyosun herşeyi hallettin bunu çalıştıracak yazılım ve driverlar
Turk mali diyorsan ;
-chipsetleri
-islemcileri
-ekrani
-gpu yu vs. Yi kendimiz uretmemiz gerekir
Ben bulasmam sahsen
Aselsan Mühendisleri mi Aklına Geldi ?
türkler tarafından yapılan pardus işletim sistemi var aslında onu telefon işletim sistemi içinde kullanabiliriz
Yok hayir telefonu almam diyorum
Yapabiliriz edebiliriz degil. Yapalim diyeceksin. Adam gitmis android surumu gelistiriyor rom bolumunde. Bizim turklerde cok.cevher var ama cesaret yok.
Yapabiliriz edebiliriz degil. Yapalim diyeceksin. Adam gitmis android surumu gelistiriyor rom bolumunde. Bizim turklerde cok.cevher var ama cesaret yok.
bize özgü olacak bize ait işletim olması lazım o zaman Daha cook ilgi çeker buda pardusu işletim sistemi olur diye düşünüyorum :
Türk Malı Marka Var Zaten, Trident, General Mobile. Bunların Bunları Düşünmesi Gerek, Sıfırdan Birşey Yapmak Zor Hele Ki Telefon Pazarının Şuanki Durumunda..
onlar çin malı + siz benim aklımdaki özellikleri bilseniz böyle konuşmazsınız hiçbir markada şimdiye kadar hiçbir şekilde kullanılmamış özelliklerden bahsediyorum buraya yazacamda tilkinin tekinin işine yarayacak o yüzden yazmıyorum
Donanım sıkıntı abi işte steve jobs değilizki hayır eğitimimiz falanda yok gökten yağnaz bu bilgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?