öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.ben hiç bir zaman ilk adımı atmam bunu yazdım bir yere onlar atsın kardeşim onlarda bizim gibi insan banane yavv
genelde şu ana kadar nazlısı karşıma çıktı ya tokat yedik yada nazlı çıktı olmadı aa birde çok aşırı kıskançlarını gördüm... olmaz öle kıskanılacak yerler var ama her şeyide kıskanmak olmaz...
ben ettimhatta evlenmek istedigi erkeğin evlenme teklifini bbeklemesinler kendileri evlenme teklifi etsin gitsinler 4 adet araba lastigi alsınlar tek taştan iyidir hemde ucuz...bu baya bir rahatlatıcı oldu

öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.

bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.
naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav![]()
naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav![]()

bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.

Yeri gelince sende naz yaptığında dengeleyici oluyor ozaman aklı başına geliyor![]()

cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması
olabilir evde kalma korkusu düzeltior ama iş işten geçiyor
- - - Eklendi - - -
Erkeklerin yapısında naz yapmak yoktur yav istesem bile yapamam ya olur yada error![]()

kızlar yalan söleme konusunda uzmandırcem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez![]()
(büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi...
)Taytımı büşralarda unutmuşumkızlar yalan söleme konusunda uzmandır(büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi...
)

cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez![]()

kızlar yalan söleme konusunda uzmandır(büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi...
)
snde bu konuda uzmansın %100 

). kızlara herşeyi yasak koyuyolar bizde yalan sölemek zorunda kalıoruz. bölece zamanla uzmanlaşıyoruz. hayat erkeklere güzel valla istedikleri zaman çıkıp dolaşıyorlar yalan sölemek zorunda kalmıolar 
inkar etmiorumbitmedi o büşralarsnde bu konuda uzmansın %100
![]()

ama böyle olmamızın nedeni siz erkekler (babam dahil). kızlara herşeyi yasak koyuyolar bizde yalan sölemek zorunda kalıoruz. bölece zamanla uzmanlaşıyoruz. hayat erkeklere güzel valla istedikleri zaman çıkıp dolaşıyorlar yalan sölemek zorunda kalmıolar
- - - Eklendi - - -
inkar etmiorum![]()
aferim babana ... + olarak inkar edemezsin zaten bisss yalancuu 

ewt var ama onlarında yaşam şekli çok farklıAslında rahat olan kızlarda vardır![]()
Aslında rahat olan kızlarda vardır![]()
)tabi paranın nerden geldiği bilinmiyoewt var ama onlarında yaşam şekli çok farklı
öyle fazla farklı gece bar gündüz öğlene kadar uyku zil zurna sarhoş eve gelmelerewt var ama onlarında yaşam şekli çok farklı

Rahatlıkta cinsellik değil
ayrı bir konu ki hiç giresim yok ramazan ramazan ( karanlıkta klavyeye bakmadan yazmak kadar zor bişi yok yav)