Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
hatta evlenmek istedigi erkeğin evlenme teklifini bbeklemesinler kendileri evlenme teklifi etsin gitsinler 4 adet araba lastigi alsınlar tek taştan iyidir hemde ucuz... :d::aman2: bu baya bir rahatlatıcı oldu

man20

man20

Üye
ben hiç bir zaman ilk adımı atmam bunu yazdım bir yere onlar atsın kardeşim onlarda bizim gibi insan banane yavv
genelde şu ana kadar nazlısı karşıma çıktı ya tokat yedik yada nazlı çıktı olmadı aa birde çok aşırı kıskançlarını gördüm... olmaz öle kıskanılacak yerler var ama her şeyide kıskanmak olmaz...
öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hatta evlenmek istedigi erkeğin evlenme teklifini bbeklemesinler kendileri evlenme teklifi etsin gitsinler 4 adet araba lastigi alsınlar tek taştan iyidir hemde ucuz... :d::aman2: bu baya bir rahatlatıcı oldu
ben ettim :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Yabancı kız Nutella'dır.Türk kızı fiskobirlik fındık ezmesi.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler 1-2 çeşittir ama kızların standartı olmaz:naughty:

Elektr0

Elektr0

Üye
öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.

naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav :hih:

man20

man20

Üye

naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav :hih:
bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Yeri gelince sende naz yaptığında dengeleyici oluyor ozaman aklı başına geliyor:d:

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.

olabilir evde kalma korkusu düzeltior ama iş işten geçiyor :d:

- - - Eklendi - - -

Yeri gelince sende naz yaptığında dengeleyici oluyor ozaman aklı başına geliyor:d:

Erkeklerin yapısında naz yapmak yoktur yav istesem bile yapamam ya olur yada error :d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

olabilir evde kalma korkusu düzeltior ama iş işten geçiyor :d:

- - - Eklendi - - -

Erkeklerin yapısında naz yapmak yoktur yav istesem bile yapamam ya olur yada error :d:
cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması:)
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez:)

• Beğen
man20

man20

Üye
cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması:)
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez:)
kızlar yalan söleme konusunda uzmandır :) (büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi... :D )

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
kızlar yalan söleme konusunda uzmandır :) (büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi... :D )
Taytımı büşralarda unutmuşum:D
Öyle ama biz söyleyince renkten renge giriyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
ama böyle olmamızın nedeni siz erkekler (babam dahil :D ). kızlara herşeyi yasak koyuyolar bizde yalan sölemek zorunda kalıoruz. bölece zamanla uzmanlaşıyoruz. hayat erkeklere güzel valla istedikleri zaman çıkıp dolaşıyorlar yalan sölemek zorunda kalmıolar :D

- - - Eklendi - - -

bitmedi o büşralar :D snde bu konuda uzmansın %100 :pro::d:
inkar etmiorum :)

Elektr0

Elektr0

Üye
ama böyle olmamızın nedeni siz erkekler (babam dahil :D ). kızlara herşeyi yasak koyuyolar bizde yalan sölemek zorunda kalıoruz. bölece zamanla uzmanlaşıyoruz. hayat erkeklere güzel valla istedikleri zaman çıkıp dolaşıyorlar yalan sölemek zorunda kalmıolar :D

- - - Eklendi - - -

inkar etmiorum :)

olmadı ama biz sizin iyiliginizi düşünüyoruz... iti var kopugu var kız başına olmaz gece gece dışarlarda :d: aferim babana ... + olarak inkar edemezsin zaten bisss yalancuu :islik:d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Aslında rahat olan kızlarda vardır:)

Üst Alt