Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

K'me nlmus ya

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
:d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

pelın_

Bana bakın dalga geçceksenız aynaya bakın delirtmeyın insanı:dover:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
delirirse bittiginiz andır :aha::aman2:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mesela ben bu forumda ergen krizi yaşayan kız görmedim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Konun şaftı kaydı:D

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Dert etme ya benim hiç bu kadar reyting alan konum olmadı mesela hiç keyfini çıkart işte gececilere rakip gibi resmen :D :D
Aklıma geldikçe konu açmıyorum düşünüp düşünüp açıyorum ama bazende tutacağı oluyor:D
Şimdi bizim Türk kızları yeri gelidiğinde suyuna gidince çok tatlılardır ama yeter ki inadına gitmeyin:D

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
benim en sevdiklerim güney koreli kızlar ultra bir güzellikleri var + çok çok genç gösteriyorlar ama genede Bizim Türk kızları bazen gönlümü çalmıyor degiller arada bu güzelligi nerden aldın sen diyesim geliyor sağ tarafımdaki melek sulanma lan Allah yarattı onu diyor öle kala kalıyorum ... ya gene nefsin oyunları işte... Allah'ın sen bizi kötü yola düşürme ...

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
benim en sevdiklerim güney koreli kızlar ultra bir güzellikleri var + çok çok genç gösteriyorlar ama genede Bizim Türk kızları bazen gönlümü çalmıyor degiller arada bu güzelligi nerden aldın sen diyesim geliyor sağ tarafımdaki melek sulanma lan Allah yarattı onu diyor öle kala kalıyorum ... ya gene nefsin oyunları işte... Allah'ın sen bizi kötü yola düşürme ...
ewt bu dediğin herkes için geçerli :/ Allah bizi kötü yola düşürmesin :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Abi şu var kızların %90'ı sen konuşmayıncaya kadar çıtını çıkarmaz,ilk adımı sen attın mı devamıda gelir:)

• Beğen
Tepkiler: man20
Elektr0

Elektr0

Üye
ewt bu dediğin herkes için geçerli :/ Allah bizi kötü yola düşürmesin :)

amin :)

- - - Eklendi - - -

Abi şu var kızların %90'ı sen konuşmayıncaya kadar çıtını çıkarmaz,ilk adımı sen attın mı devamıda gelir:)

ben hiç bir zaman ilk adımı atmam bunu yazdım bir yere onlar atsın kardeşim onlarda bizim gibi insan banane yavv
genelde şu ana kadar nazlısı karşıma çıktı ya tokat yedik yada nazlı çıktı olmadı aa birde çok aşırı kıskançlarını gördüm... olmaz öle kıskanılacak yerler var ama her şeyide kıskanmak olmaz...

pelın_

hahay

Üst Alt