nokia_belle
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hiç güleceğim yoktu. O zaman ben Türk kızlarının bu özelliğini sevdim. Böyle kendisine güvenen erkekler olduktan sonra...
Emin ol kıymet bilmediklerinden değil, kendine bu derece güvenmişliğine katlanamamaktandırNeyse, hiç değişmeyeceksiniz. Bütün dünyada bir Türk erkeği kalmıştı zaten.
acı ama gercek bısey dıyemem =)
Kendisi mükemmelmiş gibi şu konuda hiç çekinmeden bulunduğu ülkenin kızllarını yerip de, başka ülkenin kızlarını yere göğe sığdıramayanlar varya ; işte bu da Türk erkeğinin farkı.
yapcak bısey yok ne gorduysem onu solerım
nasıl bakarsan öyle görürsün
Acaba başka ülkelerdekiler Türk kızı,Türk erkeği için ne düşünüyordur,onlar ne yorum yapıyordur hakkımızda
Fiuvvv
boş ver konu zaten uzamışdikkatli ol kızlar sinirli (konuyu açanı dövmesinler ) bu arada bir gittik dagıtmışsınız ortalıgı ?
Fiuvvvkıl payı kurtuldum o dediğinden zaten
Bu konu hep dağılır normaldir
İsmimi önemsemedim ondan olsa gerek
ilk önce sagında solunda symbian yazıyor bari İsim kısmana kendi adını yaz kızlar uyuz olur öle fancılara aslında
İsmimi önemsemedim ondan olsa gerekFan mı nerde
Benden vantilatör bile olmaz
Btu'suna bağlı
nokıa_belle tamam olur telefon symbian belle oda olur gel gelelim isim'e Türk erkeğine yakışan bir isim anlaşısı degil symbian ( işletim sistemi sonuçta 0-1 lerden CC+ diller den oluşan bir yapı sonuçta...bu fancılıga giriyor ki ilerde klima bile olursun sen
Btu'suna bağlı
Aslında onun kızması başka ilk o yorumumu gördü sonra şarteli attı,bir başka bölümde
minna'nın geldigi belli olyorrrr .. kız nerelerdesin sen
Atarlarımdan belli oluyor değil mi
Türk kızı kendini ezdirmez diyorum ve konunun dağılmasını engelliyorum
Körle yatan şaşı kalkar demek bu olsa gerek
Tabi karakteri bağlı.Ne eriyen kızlar var -.-
Körle yatan şaşı kalkar demek bu olsa gerek
Bana türkçen kötü diodun aaabey
Olabilir normaldir
Hep şu klavye yüzüne.Kendi bilgisayarımda değilim yanlış tuşlara falan basıyorum.Birde uykum var hiç uyuyamadım o yüzden anlatım bozuklukları oluyor.Ödevimide elektrikler olmadığından yapmadım üretmenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?