Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Konu Sahibi
Kusursuz bir hatunun peşine düşmedik ki,şu olsa bu olsa güzel olur da demiyoruz zaten zamanla o bize biz ona benziyoruz.
Şanşım olsa başka ülke'nin kızıylamı ilgilenirim?
Hayır tabiki de,elimdekinin kıymetini bilip.Yanlışımızı,doğrumuzu enine boyuna tartışırım.
Turistlerin içindeyim zaten ama arkadaşlık olarak bakarım onlara,ilişki kısmı derttir çünkü onlar fazla rahat oluyor.
Tabi şu var muhabbet kısmı güzeldir ama şans varsa öyle birisi bizdende çıkar.

__xXx__

Üye

:

Konu Sahibi
Acaba başka ülkelerdekiler Türk kızı,Türk erkeği için ne düşünüyordur,onlar ne yorum yapıyordur hakkımızda

Elektr0

Üye

minna'nın geldigi belli olyorrrr .. kız nerelerdesin sen

Elektr0

Üye
Acaba başka ülkelerdekiler Türk kızı,Türk erkeği için ne düşünüyordur,onlar ne yorum yapıyordur hakkımızda

boş ver konu zaten uzamış dikkatli ol kızlar sinirli (konuyu açanı dövmesinler ) bu arada bir gittik dagıtmışsınız ortalıgı ?

Konu Sahibi

boş ver konu zaten uzamış dikkatli ol kızlar sinirli (konuyu açanı dövmesinler ) bu arada bir gittik dagıtmışsınız ortalıgı ?
Fiuvvvkıl payı kurtuldum o dediğinden zaten
Bu konu hep dağılır normaldir

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
İsmimi önemsemedim ondan olsa gerekFan mı nerde
Benden vantilatör bile olmaz

nokıa_belle tamam olur telefon symbian belle oda olur gel gelelim isim'e Türk erkeğine yakışan bir isim anlaşısı degil symbian ( işletim sistemi sonuçta 0-1 lerden CC+ diller den oluşan bir yapı sonuçta...bu fancılıga giriyor ki ilerde klima bile olursun sen

Tepkiler: nokia_belle
    Konu Sahibi
Btu'suna bağlı
Aslında onun kızması başka ilk o yorumumu gördü sonra şarteli attı,bir başka bölümde

man20

Üye

Tepkiler: greenmile, kullanıcıadları ve nokia_belle
Körle yatan şaşı kalkar demek bu olsa gerek
Bana türkçen kötü diodun aaabey

Hep şu klavye yüzüne.Kendi bilgisayarımda değilim yanlış tuşlara falan basıyorum.Birde uykum var hiç uyuyamadım o yüzden anlatım bozuklukları oluyor.Ödevimide elektrikler olmadığından yapmadım üretmenim.