Türk Erkeği Dünyanın En Kötüleri Arasında ''

Sponsorlu Bağlantılar

qirL1903

qirL1903

Üye
    Konu Sahibi
Türk Erkeği Dünyanın En Kötüleri Arasında ''
15 Bin Kadın Arasında Yapılan Araştırmaya Göre Türk Erkekleri Dünyanın En Kötü 9′uncu Sevgilileri Çıktı.

15 bin kadın arasında yapılan araştırmaya göre Türk erkekleri dünyanın en kötü 9′üncu sevgilileri çıktı.
İngiliz The Telegraph gazetesinde yer alan bir araştırmaya göre Türk erkekleri dünyanın en kötü 9′uncu sevgilisi çıktı. “OnePoll.com” adlı sitenin 15 bin kadın arasında yaptığı araştırmada dünyanın en kötü sevgilileri ise Alman erkekleri çıktı. Sitenin araştırmasına göre tabii ki dünyanın en iyi sevgilileri Latin ülkelerinden çıkıyor.

İŞTE DÜNYANIN EN KÖTÜ ERKEK SEVGİLİLER:

1- Almanya

2- İngiltere

3- İsveç

4- Hollanda

5- ABD

6- Yunanistan

7- Galler

8- İskoçya

9- TÜRKİYE

10- Rusya

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ ERKEK SEVGİLİLERİ:

1- İspanya

2- Brezilya

3- İtalya

4- Fransa

5- İrlanda

6- Güney Afrika

7- Avustralya

8- Yeni Zelanda

9- Danimarka

• Beğen
Tepkiler: xx_anqeL** ve Godfather

Berlin Boleyn

:hmmm paylaşım için teşekkürler..
modern türk erkekleri her derde deva okadarda haklarını yemeyelim.
cahil türk erkeklerinden korkmak lazım bence:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Peki neye göre hangi kritere göre neye istinaden en kötü sevgililer arasına girmiş?

zibidi39

zibidi39

Üye
şimdi ilk olarak ben bu 9 unculugu kabul etmıyorum
ikinci olarak hep derler kadınlar futbol ızleyen erkeklerden hoslanmazlar dıye de ilk 3 ulkeye bakarmısınız

1- İspanya

2- Brezilya

3- İtalya

bu nasıl ıstır anlamadım bu 3 ulke futbolu dunyada elınde bulunduran ulkeler yahu su hatunlarıda bı turlu anlayamıyorum haa brezılyayamı tasınsak ne yapsak :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kesinlikle katılmıyorum,Türk erkeği dünyadaki en iyi erkek türüdür.Hiç bir erkek Türk erkegi gibi fedakar olamaz ve karşılık beklemeden sevemez.Sevdigi için herşeyi göze alır.Hangi millet sevdigi için çogu şeyi göze alır.
Siz hiç Aşk için çölleri aşan, dagları delen bir millet gördünüzmü.Biz Çılgın Türkler öleyiz.

Godfather

Godfather

Üye
yapma ya durum o kadar kötümü :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu araştırmayı ben de duydum.
Power Fm'de Geveze bahsetmişti.

Ama adı Dünya'nın en kötü sevişen ve dünyanın en iyi sevişen erkekleriydi :)
9.luğu sevişirken çok terlememize borçluymuşuz.

Berlin Boleyn

heee bizim erkeklerimiz en iyi türdür ya biraz gerçekçi olalım fii tarihinde ferhat şirin için dağları delmiş diyerek bukadar basit açılanamaz bu...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu araştırmayı ben de duydum.
Power Fm'de Geveze bahsetmişti.

Ama adı Dünya'nın en kötü sevişen ve dünyanın en iyi sevişen erkekleriydi :)
9.luğu sevişirken çok terlememize borçluymuşuz.
Hmm. Evlilikten önce cinsellik eskiden ön planda olmazdı şimdi yavaş yaval herşey değişiyor. Esasında durum şaşırtıcı...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu anket halt yemis bence dünyada türk erkeği kadar namusuna yani sevgilisine eşine kadınına değer veren başka erkek yoktur yemişim ispanyolunu italyanını brezilyalısnı

Berlin Boleyn

Bu anket halt yemis bence dünyada türk erkeği kadar namusuna yani sevgilisine eşine kadınına değer veren başka erkek yoktur yemişim ispanyolunu italyanını brezilyalısnı

belki türk kadını bukadar sahip çıkan sevgili istemiyordur olamazmı.
herkes namusundan kendi sorumludur...bizim erkeklerimiz bunun için kan akıtmasa tamam diyecem ama diyorum ya modern türk erkeğine lafımız yok cahilinden korusun bizi ALLAH...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
heee bizim erkeklerimiz en iyi türdür ya biraz gerçekçi olalım fii tarihinde ferhat şirin için dağları delmiş diyerek bukadar basit açılanamaz bu...

Tarihleri gelecegi gösterir.
Hangi erkek kız arkadaşı için aileisini göze alıp 16 yaşında evi terk edip farklı bir ile gidip, iş bulup çalışıp, ev tutup, üniv kazanıp, okumaya devam edip, o kızla beraber 7 yıl çıkabilir.
Sence yurt dışında bunun örnegi varmı.Ama burda var.Nickimin altında bunu yapan kişinin adı yazıyor.:pro:

Berlin Boleyn

abi senin gibi kaç türk erkeği varki sen bir istisnasın ve aşkına saygı duyulacak bir insansın...

zibidi39

zibidi39

Üye
Tarihleri gelecegi gösterir.
Hangi erkek kız arkadaşı için aileisini göze alıp 16 yaşında evi terk edip farklı bir ile gidip, iş bulup çalışıp, ev tutup, üniv kazanıp, okumaya devam edip, o kızla beraber 7 yıl çıkabilir.
Sence yurt dışında bunun örnegi varmı.Ama burda var.Nickimin altında bunu yapan kişinin adı yazıyor.:pro:

:good::good::anlas: helal olsun knaka sana

akula

akula

Üye
bu oylamaya katılan kadınlar benimle tanışmamışlar anlaşılan:ehe

qirL1903

qirL1903

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu kesin bi bilgi istediginiz yerde arastırabilsiniz.. smdi hakLarını yememek lazım leyla ile mecnun kerem ile aslı herkes bunları biliyodur arada böle istisnalr cıkıyor :) Herkes bir degil % 70 insan kötü diyosa bi düsünmek lazım =)

victory_nero

victory_nero

Üye
en azından sevdiği kişiyi kıskanır başkalarından Türk erkeği.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gidin yabancılarla evlenin öyleyse ... Allah bu dünyada mutlu olmak isteyeni edermiş olun bakalım ...her şeyimiz yabancı oldu zati ...

Üst Alt