Turcll 2Adet Konşma Bedavm Var Önce 7Gün Süreli Olanı Kullanmak İstiyorm Nasıl Yaparım Acil Yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cerenimoo9

Üye
    Konu Sahibi
Turcll 2Adet Konşma Bedavm Var Önce 7Gün Süreli Olanı Kullanmak İstiyorm Nasıl Yaparım Acil Yardım??
Bu gun 150 kontör yükledim. bana konuşabileceğim hem 1 aylık 2 saat bedava, hem de 7 gün boyunca kullanabileceğim 150 dk geldi. e mantıken önce 150dkyı kullanıp(7gün süreli olduğu için)bitirip sonra diğer 1aylık süresi olan 2 saat bedavamdan kullanmak istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim ya da kullanabilrim. illa 2 saat bedavayı kullandıktan sonramı 150 dkdan harcanıcak?7 gün içinde nasıl 2 saati harcıyıp sonra 150dkyı kullanıyımki!? bir bilen varsa acil yardım nasıl yapabilirim? :( :(

ilo53

ilo53

Üye
arkadasım benımde basıma geldı musteri hizmetlerını aradım onlar dedı o oncelıklıdır onun oncelıgını bız ayarlayamıyoruz.ama sen ıstıyorsan gene ara benım sms paketım oyleydı.

cerenimoo9

Üye
    Konu Sahibi
sağol cevapladığın için. müşteri temsilcisini aradım bir haftalık olan paket turcellden turcelle ilk ondan gidiceğini söyledi diğer operatörlerlede 2 saat bedavadan gidecekmiş 7. günden sonra bütün görüşmeler 2 saatlik paketten gidecekmiş. müşteri temsilcisini aramayı hatırlattığın saol arkaşım. hallettim sayende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt