Turbo msn Modded with working files (5800'da Wirelessle Çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

sbalim

Üye
wireless ile nasıl çalışıyor acaba yardımcı olur musunuz wireless aramıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nihat05

nihat05

Üye
eyvallah

zazadayı

Üye
5800 msn programı nasıl yüklerim

NebuLa__

Üye
qüzeL paylşm eyw...

--------------- Ekleme ---------------

güzel kardeşim paylaşm güzel ama ben sign in yapıp bağlanmaya çalışırken bu whiless açıkken oluyor ; disconned from MSN services! Sign in again hatası weriyor program...nerede yanlış yapıyorum ? whiless çekim gücü %100...ve programa girerken whiless sormuyor ama açık oLduqundan eminim. cevabını bekliyorum :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
qüzeL paylşm eyw...

--------------- Ekleme ---------------

güzel kardeşim paylaşm güzel ama ben sign in yapıp bağlanmaya çalışırken bu whiless açıkken oluyor ; disconned from MSN services! Sign in again hatası weriyor program...nerede yanlış yapıyorum ? whiless çekim gücü %100...ve programa girerken whiless sormuyor ama açık oLduqundan eminim. cevabını bekliyorum :)
güzel kardeşim ordan bağlantı ayarlarını seçip senin wirelessi seçmen gerekiyor..

NebuLa__

Üye
telefonda wireless açık internete girebiliyorum..kendi wireless ımı seçtim yani..msn proqramından ayriyetten nereden seçicem whiless ı anlayamadım :islik

sait-canan

Üye
kardes elıne saglhm ama benhm telde desteklenmeyen dosya turu hatası verıyor help pls

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zipten çıkarıp at be kardeşim..

yasars3232

Üye
5800 Da wierles ile çalısıor mu?

erkoc777

Üye
arkadaşlar ben kurdum ama Wirelessle çalıştıramadım hata veriyo neden nedir bi ayarmı gerektiriyor . teşekkürler ...

myiriss

Üye
teşekkürler o zaman

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım...

cyckyh

Üye
tesekkurler

Nadir