Metin137
Üye
bende çekiliyorum haksızlığa gelemem bir yanlısı anlatmaya çalıştım 30mesaj oldu hala knight yazılmıştı diyor
- - - Eklendi - - -
şaka maka o yanlış yüzünden oldu herşey ve hatasını kabul etmediği için bu kadar itiraz ettim
- - - Eklendi - - -
herkesten özür diliyorum bunca tatsızlık için yarışmayı kazanan kişiyi şimdiden hayırlı olsun diyorum bu kadar olayı yaşanmamış sayıyorum tekrar özür diliyorum iyi yarışmalar dileğiyle
- - - Eklendi - - -
herkesten özür diliyorum bunca tatsızlık için yarışmayı kazanan kişiyi şimdiden hayırlı olsun diyorum bu kadar olayı yaşanmamış sayıyorum tekrar özür diliyorum iyi yarışmalar dileğiyle
- - - Eklendi - - -
ohh bee ne bir puanmış hacı
- - - Eklendi - - -
ateş su hava tahta tahta mı evet tahta zorunamı gitti![]()
şaka maka o yanlış yüzünden oldu herşey ve hatasını kabul etmediği için bu kadar itiraz ettim
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

böyle yaparak daha çok bozuyorsunuz ama