golden_heart
Üye
-
Konu Sahibi
-
4.1 de android daha stabil dengeli daha iyi daha çok performans daha hızlı falan filan diyorlar. Sony 2011dekiler şu sebepten vermemiş: O telefonların özellikleri işlemcisi istenilen performansı verememezmiş daha düşük seviyeli olduğundan yani. Ama bence yapsalar yaparlardı yeni telefonlar çıkardılar ki yenileri satsın satış politikası yanibu güncelemenin avantajı nedir ? yani xperia P bu güncelemeyi alabilecekse,ne gibi artıları olacak ? bide 2011 de çıkan telefonlara o güncellemeyi sony neden önermedi ki,bu belli bişeymi acaba ?
Şansını deneyebilirsinişte ne kadar pahalı bunu bi öğrenebilsem..acaba herhangi bir servisi arayıp sorsam bununla ilgili bilgi verirlermi ki ? yani tümleşik batarya değiştirildiğinde ne kadar yansıyor faturaya acaba..
bataryasına göre mA değeri var 50 liradan başlar 200e kadar gider markaya modele bağlı servisden servisede değişiyor fiyatlarişte ne kadar pahalı bunu bi öğrenebilsem..acaba herhangi bir servisi arayıp sorsam bununla ilgili bilgi verirlermi ki ? yani tümleşik batarya değiştirildiğinde ne kadar yansıyor faturaya acaba..
Arkadaşlar tümleşik bataryalı telefonları almaya kalktığımda bir endişe duyuyorum..ilerde batarya bozulduğunda doğal olarak servise gitmeyince yeni bataryaya kavuşmak zor olacak..telefonculara gidince de garanti dışı kalacak..bu nedenle servisler orjinal parça diyerek sömürmeye kalkarmı ? yada kısaca tümleşik bataryalı telefonlar sağlıklımı ? bataryası çıkan telefonları tercih etmek daha sağlıklımı olur ?
yardımcı olursanız sevinirim..
not: ben sony experia ARC S ile Experia P modeli arasında kararsız kaldım..P modeli tümleşik bataryalı.ARC S ise bataryası çıkarılabiliyor..
Arkadaşım dondugunda kitlediğinde reset düğmesi oluyor basında telefon baştan açılıyor, ama yinede çıkarılabilir batarya daha sağlıklıarkadaş bence iyi olmaz;tel dondunda ,kilitlendinde ,bataryayı sokup duzeltebilirsin,tumleşikin en buyuk sıkıntısı bu bence, "zaten bataryada tele kucuk,sarj sıkıntısı çekeceksin xperia p de.gerçekten u,p,s serileri bilinçli olarak eksıklıklerle dolu; U serisi batarya ve hafıza( ekran. 3,5 oldu halde) x peria p 4 inç aynı batarya, sarj suresi iyice azaltmıştır,bence RAY al,yada ekran biraz buyuk istersen NEO modellerine yönel,işlemcı yada guncellemeye takılma.
Arkadaşım dondugunda kitlediğinde reset düğmesi oluyor basında telefon baştan açılıyor, ama yinede çıkarılabilir batarya daha sağlıklı
- - - Eklendi - - -
ama her telefonda oluyormu onu bilmiyorum
Bilmiyorum xperia hiç kullanmadım ama şart reset düğmesi her telefondaBEN DONAN ,KİLİTLENEN ,KAPAMAYA ÇALIŞINCA KAPANMIYAN BİR. TELDE RESET DUGMESİ GÖRMEDİM(SAMSUNGLAR HARİÇ;oda arka kapagın açmadan olmuyor:-D) sen biliyorsan x peria p deböyle bir tuş söyle bizde bilelim,
bugün itibariyle kvk sitesinden xperia arc s siparişimi verdimhayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?